Katso kuvat!
Kerttu Rissanen

Salatut elämät -tähti Kerttu Rissanen täyttää 25 vuotta: näin näyttelijän rakas Sami Uotila hemmotteli synttärisankaria - kuvat!

Kotimaa | 23.02.2021 13:01

Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä Kerttu Rissanen täyttää tänään 25 vuotta. Kerttu kertoo Instagram-julkaisussaan viettävänsä synttäreitään hieman ikävissä tunnelmissa, sillä hän on sairastunut flunsssaan. Kertun mukaan kyse ei ole kuitenkaan koronatartunnasta.

Onneksi Kertun avopuoliso, Salkkarit-tähti Sami Uotila, 49, oli panostanut mukavaan syntymäpäivälahjaan sekä tuonut flunssapotilaalle herkkuja kotiin nautittavaksi. 

It’s my birthday... tämä synttäripäivä menee flunssaisena maatessa kotona (ei onneksi ole korona). Tarkoituksena oli mennä maman kaa syömään ja kaikkea kivaa mut nyt sit kutsuu vaan kotisohva ja netflix. Olipa kuitenkin ihana herätä yllätykseen, toinen oli käyny hakee gluteenittomia kakkusia ja ostanut lahjan, Kerttu kirjoitti julkaisuun.

Lue myös: Tällaista kuvaa on odotettu! Salkkarit-kaunotar Kerttu Rissanen, 24, ja Sami Uotila, 49, poseeraavat yhdessä sängyssä - suhde kestänyt jo kaksi vuotta: "Oli ihana ilta!"

Julkaisun ensimmäisessä kuvassa vilttiin käpertynyt Kerttu näyttää kameralle peukkua. Toisessa kuvassa hän on piiloutunut melkein kokonaan viltin alle. 

Kahdessa viimeisessä kuvassa nähdään synttärisankarin lahjat, leivokset sekä Louis Vuittonilta ostettu ökylahja.

Kaikki kuvat näet klikkaamalla aloituskuvan oikealla puolella olevaa nuolinäppäintä.

Seiska onnittelee päivänsankaria!

Lue myös: Salatut elämät -pari Kerttu Rissanen ja Sami Uotila muuttivat yhteen - katso ensikuvat uudesta lemmenpesästä: ”Tuntuu kaiken tavaran keskellä ihan vieraalta”

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Timo Korhonen, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!