fbq

Salatut elämät -tähti Hanna Kinnunen luuli koekuvauskutsua pilapuheluksi – nolostui tajuttuaan tilanteen: ”Pyysin nöyrästi anteeksi!”

Salatut elämät -tähdet vierailivat Seiskan uudessa Viiniä ja viihdettä -ohjelmassa.

Yhä supersuosiota nauttiva Salatut elämät –sarja on tarjonnut monelle näyttelijälle pitkäaikaisen työpaikan. Viiniä ja viihdettä -sarjassa vierailleet Maarit Poussa, Jarkko Miettinen ja Hanna Kinnunen muistelivat, miten he päätyivät suosikkisarjaan.

Hanna Kinnunen oli opiskellut viestintää ja näytteli harrastusmielessä siinä sivussa. Hän voitti Haluatko filmitähdeksi -kilpailun vuonna 2003 ja sai pienen roolin Levottomat 3 -elokuvasta. Hän kuitenkin aloitti toimittajan työt Yle Uutisissa, mutta yksi puhelu muutti hänen suunnitelmansa.

- Silloinen roolittaja soitti minulle ja kertoi, että minut haluttaisiin koekuvata. Ajattelin, että se oli joku pila. En uskonut puhelun tulleen oikeasti tuotannosta. Minulla oli hetken kiusallinen tilanne, kun tajusin sen olleen ihan oikea puhelu Salkkareista. Pyytelin nöyrästi anteeksi, ja kerroin asian kuulostavan todella mielenkiintoiselta. Kävin koekuvauksissa, ja huomasin nopeasti, että käsissäni oli aika herkullinen hahmo, Hanna muisteli.

Hän nappasi sarjasta Salla Mattilan roolin, joka jakoi katsojien mielipiteet.

- Toiset vihasivat todella paljon, ja osan mielestä Salla oli niin siisti tyyppi.

Hannan roolihahmo Salla palaa Pihlajakadulle syksyn aikana.

- Olin poissa kymmenen vuotta, ennen kuin menin takaisin. Sitten olin taas poissa, ja nyt olen taas takaisin. Mahtavaa, että Salla pysyy elossa. Hänhän toki heräsi kuolleista kerran, joten sekään ei ole ongelma, Hanna naurahti.

Salatut elämät MTV3-kanavalla arki-iltaisin klo 19.30.