fbq
Mia Ehrnrooth avioitui Kotkassa.

Salaa avioituneella Mia Ehrnroothilla oli Joel-miehensä kanssa todelliset pikahäät: Lähdimme niin vauhdilla, että hyvä kun Joel ehti puvun päälleen pukea!

Alkusyksystä näyttelijä Mia Ehrnrooth, 31, ja hänen yrittäjämiehensä Joel Roos, 41, sanoivat toisilleen "tahdon". Kotkan maistraatissa tapahtunut vihkiminen oli poikkeuksellisen vauhdikas.

– Menimme naimisiin todella ex tempore. Kotka valikoitui, koska muissa maistraateissa ei ollut tilaa. Lähdimme sinne niin vauhdilla, että hyvä kun Joel ehti puvun päälleen pukea, Mia nauraa.

Entinen Salatut elämät -tähti Mia Ehrnrooth meni naimisiin - esitteli upean häätyylinsä: Tämä ei ole tyypillinen tapa pukeutua maistraattiin!

Sentään jotain valmisteluja oli kuitenkin tehty.

– Olimme puhuneet etukäteen Mert Otsamon kanssa, että hän suunnittelee häämekkoni ja Joelilla oli puku valmiina.

Mia Ehrnrooth meni salaa naimisiin, mutta ei vaihtanut nimeään – häämatkalle ensi vuonna: ”Lähdemme varmasti kauas!”

Todistajina olivat Mert ja meikkitaitelija Vivianne Raudsepp, joka on myös Mian ja hänen miehensä lapsen kummi.

– Vihkimisen jälkeen ajoimme takaisin Helsinkiin ja menimme perheen kansa brunssille. Päivä jäi ainakin mieleen, Mia kertoo.

Salatut elämät -sarjasta tuttu kaunotar Mia Ehrnrooth sai synnytyslahjaksi yli tuhannen euron korkokengät: ”En osannut varautua” – kuva!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!