Hyppää pääsisältöön
Mia

Entinen Salatut elämät -tähti Mia Ehrnrooth meni naimisiin - esitteli upean häätyylinsä: Tämä ei ole tyypillinen tapa pukeutua maistraattiin!

Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä Mia Ehrnrooth on mennyt naimisiin Joel-rakkaansa kanssa.

- BTW, tämä tapahtui viikonloppuna. Ja ilmeisesti tämä ei ole tyypillisin tapa pukeutua maistraattiin. Mutta voitko olla ylipukeutunut omana hääpäivänäsi? Mielestäni et, Mia kirjoittaa Instagram-kuvan yhteyteen.

Seiska tavoitti Mian, joka kertoi järjestäneensä intimiin hääjuhlan. 

- Juhlimme häitä perheen kesken pienimuotoisesti, Mia kertoo Seiskalle.

Mia oli pukeutunut vaatesuunnittelija Mert Otsamon suunnittelemaan hääpukuun. 

 

Mia sai Joel-miehensä kanssa 7 kuukautta sitten poikavauvan. Lapsi on ollut näyttelijänä ja yrittäjänä työskentelevän Mian mukana työmatkoilla. Hän on laittanut kaikessa hiljaisuudessa pystyyn designsukkia myyvän yrityksen. 

– Olen ollut aina tosi kova shoppailemaan kenkiä ja tehnyt vuosia mallintöitä. Sukat ovat olleet aina se tuote, joka ei ole saanut tarpeeksi huomiota, vaikka ne ovat todella keskeinen osa pukeutumista.

– Äitiysloma onkin mennyt omaa yritystä rakentaessa ja töitä tehdessä. Asioiden yhdistäminen ei ole ollut kaikista helpointa puuhaa, mutta olen onnistunut siinä.

miia

Mia on esikoislapsen syntymän jälkeen yllättynyt, kuinka vähillä yöunilla voi pärjätä.

– Äitiys on opettanut ajankäyttöä ja suunnitelmallisuutta. 

Mallinakin työskentelevä Mia poseerasi vain kuukausi Filip-pojan syntymän jälkeen Elle-lehden kannessa. Raskauskiloista eroon pääseminen ei tuottanut Mialle missään vaiheessa stressiä.

– Raskauskilot eivät jääneen todellakaan synnytysosastolle! Odotin, että olisin päässyt niistä eroon helpommin, mutta kyllä se vaati kovaa työtä. Synnytyksen jälkeen treenasin kunnolla ja panostin terveelliseen ruokavalioon.

Onko vauvakuume iskenyt jo uudelleen?

– Ei. Olen tyytyväinen tämänhetkiseen tilanteeseen. Minulla on oikeastaan kaksi vauvaa: esikoinen ja oma yritys.

 

miia


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!