fbq
Kotimaa
23.05.2021 07:01
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Timo Korhonen ja Seiskan arkisto
Teuvo Hakkarainen
Sairaalaan kiidätetty Teuvo Hakkarainen avoimena järkyttävistä kivuistaan: ”Luulin, että kuolen siihen”
Kotimaa
23.05.2021 07:01
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Timo Korhonen ja Seiskan arkisto

Kun Euroopan parlamentti sulki syksyllä ovensa koronan vuoksi, perussuomalaisten euroedustaja Teuvo Hakkarainen muutti San Pedro Sulan kaupunkiin Hondurasiin.

Lue myös: Teuvo Hakkarainen paiskii etätöitä maailman murhapääkaupungissa – ”Jos jengiläiset tietäisivät, että olen europarlamentaarikko, he kidnappaisivat minut!”

Maailman murhapääkaupungiksi kutsuttu alue on auringonlaskun jälkeen huumekauppiaiden ja jengiläisten hallinnassa. Osansa kaupungin väkivaltaisuuksista sai kokea myös Teuvo, joka joutui kolmisen viikkoa sitten rajun väkivallanteon uhriksi. Häntä puukotettiin rajun riidan päätteeksi vatsaan.

Puukotuksen syykin selvisi.

– Koira hyökkäsi ystäväni lampaan kimppuun ja tappoi sen. Minä menin väliin ja tapoin sen koiran. Koiran omistaja hyökkäsi sitten minun kimppuuni ja iski puukon vatsaani.

Lue myös: Verinen riita lampaasta! Teuvo Hakkarainen kertoo puukotuksensa syyt: ”Tapoin sen koiran”

Arkistovideo: Teuvo Hakkarainen lentokentällä

Sain lisäverta

Seiska tavoitti Teuvon jo puukotusta seuranneena aamuna hänen päästyään sairaalasta. Meppi vahvisti joutuneensa puukotetuksi.

– Tulin juuri sairaalasta. Puukko upposi vatsaani tuohon navan alapuolelle kahvaa myöten. Ei ole kuule koskaan sattunut niin paljon kuin silloin, kun vetivät sairaalassa puukon pois. Luulin, että kuolen siihen, Teuvo kertoi tuoreeltaan Seiskalle.

Hän vietti yön sairaalassa.

– Minulle annettiin lisäverta ja säryt olivat kovat.

TILAA SEISKA TÄSTÄ

Lue myös: Teuvo Hakkaraista puukotettiin vatsaan riidan päätteeksi: kiidätettiin sairaalaan – ase upposi kahvaa myöten!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »