fbq
Rosanna Kulju

Rosanna Kulju vaikuttui Elastisen sanoista - ymmärsi tärkeän seikan elämästään: "Sekunnissa kaikki voi kääntyä"

Somevaikuttaja ja ex-missiemo Rosanna Kulju, 30, julkaisi maanantai-iltana koskettavan päivityksen sometililleen.

Päivittämässään tekstissä Rosanna kertoo havahtuneensa elämän yllätyksellisyyteen sekä siihen, miten tärkeillä ihmisillä on vaikeiden aikojen keskellä suuri merkitys.

Rosanna Kulju avoimena aiemmista aborteistaan: "Ihan rehellisesti..."

Rosanna arvelee, ettei ole ajatustensa kanssa yksin.

Ajatuskela lähti liikkeelle, kun sometähti kuuli televisiosta Elastisen uuden kappaleen artistin esittämänä. Hetken tässä kaikes on järkee kappale julkaistiin menneenä perjantaina (22.4.).

Tässä biisissä on osattu NIIIN taidokkaasti tuoda esille kaikki se mitä varmaan meistä moni tuntee. Paskan keskellä tärkeät ihmiset on turvasatama jonka kanssa hetken kaikes on järkee. Vaikka maailmalla ja elämässä tapahtuu kamalia asioita niin on aina jotain jossa on järkee, Rosanna pohdiskelee.

Miss Helsinki -kisan aikoinaan voittanut Rosanna on jakanut päivityksensä yhteyteen pitkän pätkän räppärin uuden biisin sanoituksista.

Sekunnissa kaikki voi kääntyä. Elämä voi muuttua niin nopeasti ja vaikka kuinka hyvin suunnittelee asioita ja elämäänsä niin sillä ei ole mitään väliä. Kaikki voi muuttua koska vaan, hän kirjoittaa.

Rosanna on joutunut jättämään hyvästit usealle rakkaalleen viime vuosien aikana.

Vasta tammikuussa Seiska uutisoi Rosannan päätyneen eroamaan yrittäjärakkaansa kanssa. Rosanna ehti iloita elämästä uuden kumppaninsa kanssa noin vuoden päivät. Pariskunta etsi itselleen jopa yhteistä asuntoa.

Avoliittounelmat säpäleiksi! Rosanna Kulju ja mysteerirakas päätyivät rajuun ratkaisuun

Eroa edelsi myös toisenlainen menetys. Viime vuoden elokuussa Rosanna joutui lähettämään rakkaan Winston-koiransa taivasmatkalle. Dalmatialainen oli ollut Rosannan elämässä vuodesta 2009 lähtien.

Vain kahta vuotta aiemmin Rosanna oli jättänyt hyvästit myös toiselle koiralleen.

Tekstin lisäksi Rosanna julkaisi valokuvan kesäisestä hetkestä toisen koiransa kanssa.

- Terkkuja koirataivaaseen tälle tyypille joka teki miljoonista hetkistä tärkeitä, Rosanna kiittää edesmennyttä ystäväänsä.

Instagramin tarinat-osiossa Rosanna on jatkanut pohdiskelua kappaleen aiheuttamista tuntemuksista.

- Toi biisi iski muhun niin kovaa varmasti sen takia, että oon viimeisen puolen vuoden aikana niin paljon miettinyt et ei missään oo mitään järkeä masennuksen takia.

Rosanna kertoi noin kuukausi sitten sairastuneensa marraskuussa masennukseen sekä uupumukseen.

Mitä tapahtui Rosanna Kuljulle? Kertoo nyt terveydestään