fbq
Kotimaa
24.04.2022 15:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Rosanna Kulju
Rosanna Kulju avoimena aiemmista aborteistaan: "Ihan rehellisesti..."
Kotimaa
24.04.2022 15:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Somevaikuttaja Rosanna Kulju, 30, vastaili seuraajiensa kysymyksiin Instagram-videotarinoissaan tänään sunnuntaina (24.4.).

Yksi Rosannan seuraajista uteli, onko Rosanna ikinä katunut tehneensä abortteja. 

Rosanna on aiemminkin puhunut aiheesta avoimesti sometilillään, ja hän on kertonut Me Naiset -lehden haastattelussa tehneensä kaksi aborttia.

En. Se on elettyä elämää, silloin se oli sen hetken oikea päätös ja ihan rehellisesti olen näin 12 ja 13v myöhemmin sitä mieltä että oikea päätös.

Elämässä tulee tehtyä päätöksiä sen perusteella mikä se sen hetkinen tunne ja tieto on. Kadun harvoja asioita elämässä. Ne on tuonut tähän missä nyt olen. Hienointa on että on mahdollista tehdä valintoja, Rosanna totesi ytimekkäästi.

Lue myös: Rosanna Kulju avautuu pelottavasta kokemuksestaan - itki vielä kotona kuvausten jälkeen

Tuli raskaaksi 16-vuotiaana

Somevaikuttaja kertoi vuonna 2019 Me Naiset -lehden haastattelussa tulleensa raskaaksi ensimmäisen kerran 16-vuotiaana. Hän seurusteli itseään vanhemman miehen kanssa, joka paljastui päihderiippuvaiseksi.

Ensimmäinen raskaus paljastui miehen ollessa vieroitushoidossa, ja Rosanna oli päättänyt tehdä abortin. Mies päästettiin vieroitushoidosta toimenpiteen ajaksi.

Lue myös: Me Naiset: Rosanna Kulju joutui tekemään kaksi aborttia: "Olin kauhuissani"

Abortti tehtiin lääkkeillä sairaalassa. Lääkäri kertoi Rosannalle, että hän alkaa vuotaa verta muutama tunti pillerin ottamisen jälkeen. Hän ei kuitenkaan kertonut, että seassa tulisi nyrkin kokoisia verimöykkyjä.

– Olin kauhuissani. Ajattelin, että kyseessä oli sikiö, vaikka oikeasti möykky oli vain lääkeaineen paakkuunnuttamaa verta, Rosanna muisteli lehdelle.