fbq
Kotimaa
16.06.2021 18:01
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Jouni Ranta
Roope Salminen juonsi suositun Myyrä-ohjelman toista tuotantokautta.
Roope Salminen paljastaa ilouutisen: "Jatkoa on luvassa"
Kotimaa
16.06.2021 18:01
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Jouni Ranta

Viime keväänä suosituimpiin toistopalveluihin ilmestyi näyttelijä – laulaja Roope Salmisen, 31, vetämä Kolme käännekohtaa -podcastsarja, jossa julkisuuden henkilöt kertoivat kolme itse valitsemaansa käännekohtaa elämästään. J

akson ensimmäisessä osassa Roope itse kertoi omat käännekohtansa, ja mediamyrsky oli valmis miehen paljastaessa piilossa pitämänsä alkoholiongelmansa. 

Tietojen mukaan sarjasta olisi suunnitella uusi tuotantokausi.

- Voin varmistaa, että jatkoa on luvassa, Roope viestitti Seiskalle.

Lue myös: Yllätyspaljastus podcastissa! Roope Salminen: "Painin vuosia alkoholiongelman kanssa!"

Roope Salminen

"Olen otettu"

Kaikkiaan Kolme käännekohtaa -podcastsarjassa on julkaistu kaksitoista jaksoa, joissa ovat vierailleet muun muassa Arman Alizad, Ellinoora, Mikael Gabriel, Riku Rantala ja Veronica Verho.

Lue myös: Veronica Verho avautui Roope Salmiselle elämänsä haasteista: tuhlasi opintolainansa tatuointiin - joutui ruinata äidiltään rahaa ruokaan

Vieraiden suoruus ja rohkeus on yllättänyt myös Roopen itsensä.

- Ensimmäinen kausi on ollut hämmentävä kokemus myös minulle itselle. Aloitin sen puhtaasti vain ja ainoastaan mielenkiinnosta ihmistarinoita kohtaan. Halusin tutustua uusiin tyyppeihin, ja yht'äkkiä meitä kuunteli kymmenet ja kymmenettuhannet ihmiset. Jokaisesta ulos tulleesta jaksosta tulee satoja viestejä. On ollut kiva kuulla, miten ihmiset ovat eläneet podcastiä mukana sellaisella tavalla, mitä en todellakaan osannut odottaa.

Lue myös: Roope Salminen alkoholiaongelmastaan: En uskaltanut kohdata ihmistä, joka olen selvinpäin

- Olen samaan aikaan hämilläni ja onnellinen siitä vastaanotosta, mitä Kolme käännekohtaa on saanut. Olen tosi ylpeä meidän tiimistä ja vieraista, jotka ovat antaneet itsestään ihan mielettömän paljon, Roope kertoo.

Video: Putous-tähti Roope Salminen sanaselittää Seiskan tentissä: Käsirautoja voi...