fbq
Olli Herman ja Tytti-rakas

Rokkari Olli Hermanin Tytti-rakas jakoi perheen ikävät uutiset somessa

Reckless Love -yhtyeestä tutun Olli Hermanin, 39, perheessä on ollut surua. Hänen puolisonsa ja lapsensa äiti Tytti kertoo asiasta viisi kuukautta tapahtuneen jälkeen.

Arkistovideo: Olli Hermanin hiustenhoitovinkit - salaisuudet lookin takana

Muusikko Olli Herman taloustilanteestaan: Hyvä, että veloista selvitään

Laulaja on Tytti-puolisonsa kanssa kaikessa hiljaisuudessa joutunut luopumaan rakkaasta perheenjäsenestä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Rakas Kingi. En ole kirjoittanut tätä aikaisemmin, koska en ole pystynyt. Tyhjä paikka sohvalla iltaisin, kameranrullassa vastaan tuleva kuva, katsahdus keittiön ovelle missä aina istuit. Kyyneleet täyttävät silmät edelleen ja yritän olla ajattelematta ettei ikävä kasvaisi enempää, Tytti kirjoittaa Instagramissa.

Ravintola-alalla ja somessa vaikuttava Tytti kirjoittaa stooreissaan, että monta hellittelynimeä saanut rakas kissa syntyi 15.7.2013 ja kuoli 24.8.2022.

– Me oltiin parhaat kaverit yhdeksän vuotta. Olit mun pieni terapeutti, elämäni isoimmat käännekohdat kävit läpi mukanani ja aina kerroin kaiken sulle. Istuit hiljaa vieressä ja kuuntelit. Juttutuokion päätteeksi laitoit pääsi syliini ja hurahdit. ”It’s ok mami, hoomans have a lot of problems.”

Vuonna 2019 Olli osallistui Tanssii tähtien kanssa -kisaan. Vierellä poseeraa oma kulta Tytti.
Tytti tuki laulajarakastaan vuoden 2019 Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa.

Isyyttä fiilistelevän Olli Hermanin lapsi kastettiin: "Nimi valitsi poikamme!"

Tytti kertoo kissan oikean nimen olleen Willicon Help Me Obi-Wan, mutta kutsumanimiä sillä oli muun muassa Pampam, Pasu, Patti, Fazerin Patucat, Savikuono, Pöhkörossu, Kiki, King Paa, Pample, Kuningas Pampam, Hellätassu, Postipaa ja Pentti Hilkuri.

– Olit suuri persoona. Hait postia ja osasit kiivetä tikapuita. Olit aika määräilevä tyyppi. Meillä oli ihana elämä yhdessä. Kun lähdit kissojen taivaaseen, mulle sanottiin että lähdit koska tehtäväsi oli tehty, täytetty. Katsoit että vauva saapuu maailmaan, että me ollaan turvassa. Puoli vuotta vahdit vauvaa, totesit että hyvinhän se sujuu ja lähdit. Meillä kaikilla on ikävä sua.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Olli on käynyt tykkäämässä rakkaansa päivityksestä. Kissan vahtima vauva on saanut nimen Robin.