fbq
Kotimaa
09.05.2022 16:27
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Olli Herman
Isyyttä fiilistelevän Olli Hermanin lapsi kastettiin: "Nimi valitsi poikamme!"
Kotimaa
09.05.2022 16:27
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Reckless Love -yhtyeen nokkamiehestä Olli Hermanista, 38, tuli pari kuukautta sitten isä.

Olli ja kakkukaunottareksikin tituleerattu, kahvilayrittäjänä työskentelevä Tytti-rakas saivat esikoislapsensa helmikuussa. Poikavauva sai nimen viikonloppuna, ja rokkari paljasti valinnan eilen (8.5.) herkässä Instagram-julkaisussa.

Lue myös: Vauva syntyi! Olli Herman ja Tytti-rakas saivat esikoisensa

- Robin Herman. Sen nimen valitsimme antaa pojallemme - tai oikeastaan se nimi valitsi poikamme, hän kirjoittaa vapaasti suomennettuna.

- Meillä oli muutama vaihtoehto ja pari suosikkia, ennen kuin itse asiassa olimme tavanneetkaan häntä. Ensikohtaamisen jälkeen oli selvää, että olimme ajatelleet tämän väärin. Hänen persoonansa ja läsnäolonsa on jotakin muuta. Jotakin suurempaa kuin olimme odottaneet. 

- Hän on kirkkaasti loistava uusi tähti, joka kantaa nyt kaunista nimeä Robin, isyydestä nauttiva Olli kuvailee kauniisti.

Lue myös: Olli Herman vie kakkukaunotar-Tytin mysteerilomalle – ”Olemme seikkailunhaluisia!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olli Herman (@olliherman)

Robin kastettiin äitienpäivänä. Olli lisäsi kastetilaisuudesta herkän kuvan ja videon. Kuvassa Tytti ja Olli katselevat toisiaan rakastavasti ristin edustalla, ja pienokainen on Tytin käsivarsilla. Videolla kyyhkyläiset taas suukottelevat romanttisesti peilin edessä.

- Oli aika, kun katselin sinua vain aviomiehen asemasta, mutta nyt näen, miten kaunis poikamme katselee sinua. Sinä olet äiti. Kuten aina oli tarkoitettu. En voisi kuvitella parempaa äitiä pojallemme. Olet täydellinen, Olli kirjoittaa Tytille kuvatekstissä vapaasti suomennettuna.

- Eilen juhlistimme poikaamme perheidemme kanssa ja järjestimme tilaisuuden, jossa hänet kastettiin. Elämäni onnellisin päivä.

- Niin paljon rakkautta, ja nopea varastettu suudelma eteisessä ennen lähtöä. En koskaan unohda tätä, hän kirjoittaa onnellisena.

Lue myös: Mikä pari! Olli Herman ilakoi harvinaisen tunteikkaassa kuvassa Tytti-rakkaansa kanssa kadulla!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olli Herman (@olliherman)

Isyys vaikuttaa olevan Ollille oikea unelmien täyttymys.

- Isäksi tuleminen oli ylivoimaisesti hienointa ja ihaninta mitä minulle on koskaan tapahtunut, Olli kertoili pari viikkoa vauvan syntymän jälkeen.

Lue myös: Olli Herman hurahti isyyteen: ”Ylivoimaisesti hienointa ja ihaninta!”

Olli on tehnyt pitkän uran musiikin parissa. Reckless Loven lisäksi hän laulaa esimerkiksi The Local Band -superbändissä, jonka muodostavat Ollin lisäksi rumpali Jussi 69 ja Lost Societysta tuttu Samy Elbanna. Yhtyeen entisiä jäseniä ovat edesmennyt Children of Bodom -kitaristi Alexi Laiho sekä Santa Cruzista tuttu kohurokkari Archie Cruz.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »