fbq
Kotimaa
09.04.2021 19:31
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Pasi Murto, Instagram
Martina Aitolehti
Martina Aitolehti julkaisi hempeän yhteiskuvan uuden rakkaansa kanssa: lätkä-Hannu rutistaa kuvassa tiukasti kultaansa - kuvasta heti somehitti!
Kotimaa
09.04.2021 19:31
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Pasi Murto, Instagram

Hyvinvointivalmentaja ja somevaikuttaja Martina Aitolehti, 38, julkaisi suloisen yhteiskuvan uuden rakkaansa kanssa Instagram-tilillään. Martina on pitänyt ilmeisesti jo useamman kuukauden yhtä entisen kiekkoilijan Hannu ”Hank” Pikkaraisen, 37, kanssa, kuten Seiska aiemmin paljasti.

Lue myös: Salasuhde paljastui! Martina Aitolehti löysi uuden rakkaan lätkä-Hannusta – paparazzikuvat Seiskassa!

Martinan julkaisemassa tuoreessa mustavalkoisessa yhteiskuvassa rakastavaiset halaavat toisiaan tiukasti ikkunan edessä. Martina on myös merkannut Hannun kuvaan. Kuvatekstiksi urheilullinen kaunotar on laittanut lyhytsanaisesti punaisen sydämen. 

Kommentteja satelee

Puolessa tunnissa julkaisusta kuva on ehtinyt keräämään jo yli 7 000 tykkäystä ja päälle kaksisataa kommenttia, joista suurin osa on sydämen kera esitettyjä onnentoivotuksia. Kommentoijien joukossa on runsaasti julkisuudesta tuttuja kasvoja. Esimerkiksi entinen Miss Suomi Sara Sieppi on kommentoinut kuvaa.

- JEEE! (sydän)

Martinan entinen aviopuoliso ja esikoistyttären isä, Esko Eerikäinen on niin ikään kommentoinut kuvaa. Esko on kommentoinut kuvaan kaksi hurrausemojia, sekä yhden sydänemojin. Myös räppäri Juno on ehtinyt kommentteihin lisäämään sydän- ja liekkiemojit. Big Brother -voittaja ja radiojuontaja Niko Nousiainen on niin ikään kommentoinut kuvaan lukuisia punaisia sydämiä.

Katso myös: Wou, Martina Aitolehti lihakset piukeina valmiina Dubain helteessä: "Mitä vain voi tapahtua"

Pitkä ura kiekkokaukalossa

Hannu onkin tuttu kasvo kaikille jääkiekkoa seuraaville. HIFK:n kiekkokoulusta pitkälle uralle ponnistanut Hannu pelasi SM-liigassa 324 ottelua tehden niissä 104 tehopistettä. Kiekollisena puolustajana tunnettu Hank pelasi myös Pohjois-Amerikassa, Ruotsissa ja Venäjällä. New York Rangersin tarjoamasta tulokassopimuksesta huolimatta NHL-ura jäi haaveeksi.

Martinalla itsellään on takanaan raskas useamman eron sisältänyt vuosi. 

Lue myös: Martina Aitolehdellä raskas erojen vuosi! Kohukaunotar palasi Dubaista Helsinkiin – katso paparazzikuva!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »