fbq
Aatu Itkonen

Rikkaat ja rahattomat: Taikuri Aatu Itkonen järkyttyy ruokakaupassa: "Olen saanut tuosta kuittia"

Tämän viikon Rikkaat ja rahattomat -ohjelman neljännessä jaksossa yrittäjä ja taikuri Aatu Itkonen, 20, vaihtaa viikoksi kotiaan pätkätöitä tekevän opiskelijan Kira Kulmalan kanssa. Kuvaukset saivat Aatun huomaamaan rahankulutuksessa aivan uusia asioita. 

Esimerkiksi kaupassa käydessään hän hämmästeli tuotteiden kilohintoja, joihin hän ei ollut koskaan ennen perehtynyt.

- Eivät ne olleet tuttuja, eivätkä ole vieläkään, Aatu nauraa.

- Olen saanut tuosta kuittia aika paljon monelta jakson nähneeltä. Kyllä se nyt on tullut selväksi, mitä se kilohinta tarkoittaa. En silti tuijottele niitä ruokaostoksilla käydessäni.

Rikkaat ja rahattomat: Taikuri Aatu Itkonen yöpyy 19-vuotiaan Kiran luona - syyllistää emäntäänsä kameroille märästä unohduksesta

- Raha on Suomessa vieläkin tietyllä tavalla tabu, ja olen saanut monenlaista palautetta ohjelmasta, Aatu muotoilee.

Rikkaat ja rahattomat -ohjelmassa hänen viikkobudjettinsa oli 800 euroa. Mistä taikuri oikein taikoo rahaa menoihinsa? 

Aatu kertoo elävänsä työntäyteistä arkea, ja myös sarjassa hän kertoi työn olevan suuri osa elämäänsä. Hän sanoo tekevänsä tällä hetkellä töitä myynninedistämisen parissa yrittäjyyden lisäksi.

- Esimerkiksi juuri nyt kasailen erään yrityksen kalusteita esille. Kirjoitin myös työsopimuksen asiakaspalveluhommiin, joten sitäkin tulee nyt tulevaisuudessa tehtyä, Aatu kertoo työkuvioistaan.

- Haluan vielä korostaa, että mikään ei ole tullut minulle ilmaiseksi, ja teen paljon töitä elintasoni eteen. Haluan rohkaista esimerkilläni muita.

Aatu tekee töitä aamusta iltaan, mutta painottaa, ettei kuitenkaan ole jättämässä esiintymisbisnestä. Juontajanakin työskennellyt taikuri lähtee keväällä mentalisti Jari Hynysen kanssa Mystinen taikailta -kiertueelle eri kaupunkeihin, ja siihen hän harjoittelee vapaa-ajallaan.

- Hienoa, että pääsee taas lavalle esiintymään, Aatu iloitsee.

Rikkaat ja rahattomat torstaisin Nelosella kello 20 ja Ruutu+-palvelussa.

Arkistovideo: Aatu näyttää Seiskalle taikatemppuja.

Rikkaat ja rahattomat
Rikkaat ja rahattomat -jaksossa Aatu vaihtoi kotia Kira Kulmalan kanssa. Kaksikko ei ole tavannut enää kuvausten jälkeen. – Hän oli mahtava tyyppi, Aatu kehuu.