fbq
Harlinit

Renny ja Johanna Harlinin tytär täyttää puoli vuotta - näin hän on varttunut

Elokuvapariskunta Renny, 63, ja Johanna Harlinin, 29, pikkuinen Coco-tytär on aivan paria päivää vaille puolivuotias.

Kuluneen kuuden kuukauden aikana Rennyn ja Johannan someseuraajat ovat saaneet ihastella viikko toisensa jälkeen hurmaavaa perhesisältöä. Onnesta säteilevät Harlinit hehkuttavat loppumatonta rakkauttaan ja ikuista iloaan.

Vauvakuva synnytyssairaalasta julki! Renny Harlin hehkuttaa: ”Emme voisi olla onnellisempia”

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

19. heinäkuuta syntynyt pienokainen kastettiin 13. elokuuta, ja hän sai koko nimekseen Coco Liisa Maria Harlin. Vauvan toinen nimi Liisa lienee perua Rennyn perheestä. Ohjaajalegendan nyt jo edesmenneen äidin nimi oli nimittäin Liisa. 

Renny Harlin lupasi lapselleen kansainvälisen nimen - tässä se nyt on

Perhe on Harlineille äärimmäisen tärkeä. Ennen virallisia häitään Ranskassa Renny ja Johanna viettivät salahäitä Helsingin Leposaaressa, eli paikassa, jonne Rennyn vanhemmat on haudattu. Salahäät dokumentoitiin The Harlins -tv-sarjassa. Renny on kertonut olleensa läheinen erityisesti äitinsä kanssa. Myös Johanna on kertonut olevansa läheinen perheensä kanssa.

Tältä näyttää Renny Harlinin aikuinen poika - kuin kaksi marjaa?

Renny lisäsi tänään (17.1.) ihastuttavan kuvan Instagram-sivulleen. Hurjasti kasvanut Coco hassuttelee suloisessa otoksessa isänsä sylissä. Suoraan kameraan katsovalla puolivuotiaalla on kasvoillaan veikeä ilme.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Aamut aarteeni kanssa, Renny kirjoittaa vapaasti suomennettuna.

- Koko elämä onnellisuutta edessä.

Johanna Harlin avoimena vauva-arjesta: "Ainoa asia jolla on merkitystä..."

Coco on oppinut puolessa vuodessa paljon uusia asioita. Joulukuussa ylpeät vanhemmat raportoivat pienokaisen oppineen istumaan.

Mikä ikäkriisi? Johanna Harlin täytti 29 vuotta: "Tunnen olevani 35!"

Renny ja Johanna tapasivat Luokkakokous 3 -elokuvan kuvauksissa kesällä 2020. He viettivät hulppeita kolmipäiväisiä häitään Ranskan Rivieralla kesällä 2021. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy