fbq
Katariina Souri, Renny Harlin

Renny Harlin sai raivarin! Kirja: Katariina Souri avoimena salasuhteestaan - johti suuseksikohtaukseen

Tänään torstaina julkaistu, Eveliina Talvitien kirjoittama Kata-kirja (Like) kertoo taiteilija Katariina Sourin ,54, elämäntarinan. Kirjassa Kata paljastaa yksityiskohtia lyhyestä suhteestaan elokuvaohjaaja Renny Harlinin kanssa 1990-luvun taitteessa.

Myös Renny muisteli lyhyttä romanssiaan Katan kanssa omassa elämäkertakirjassaan.

- Joulun jälkeen lensin Markuksen (Selinin, toim.huom.) ja Kata Kärkkäisen kanssa muutamaksi päiväksi Barbadokselle. Kata oli esiintynyt Playboyssa, ja seurustelimme hyvin lyhyen aikaa. Jatkoin lomasaarilta Losiin, Renny muisteli kirjassaan.

Kirjapaljastus: Renny Harlinilla oli tulinen salasuhde Salma Hayekin kanssa - hurjassa naisruletissa julkkiskaunottaria Katariina Sourista Playboyn keskiaukeamatyttöön

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kata kertoo kirjassaan tavanneensa Renny Suomessa InterContinental-hotellissa järjestetyissä bileissä. Katan silloinen miesystävä oli suivaantunut juhlissa ja lähtenyt pois. Kata oli jatkanut juhlintaa Rennyn seurassa.

Amerikantähti vaikutti hyväkäytöksiseltä, älykkäältä ja hauskalta ja Kata ajautui mukaan flirttiin, kirjassa kerrotaan.

Kata lensi vain muutamaa päivää myöhemmin Rennyn seurueessa Barbadokselle. Paratiisisaarella seurue ajoi tuntikausia yön pimeydessä taksilla etsien sopivaa hotellia.

Mistään ei löytynyt Rennyn mielestä riittävän tasokasta sviittiä. Kata oli kuolemanväsynyt. Hän halusi vain nukkumaan, kirjassa kerrotaan.

HS: Katariina Souri odotti vaikeasti vammaista lasta - haki erikoisluvan abortille

Kata muistelee lyhyen loman kuluneen hotellissa, baareissa ja yökerhoissa. Barbadokselta matka jatkui Rennyn seurassa Los Angelesiin. Katan mukaan siellä Renny vaikutti etäiseltä.

Isomassa porukassa hän käyttäytyi rehvakkaasti ja liimautui iholle, mutta kahden kesken heidän välilleen tuntui laskeutuvan muuri. Ihan kuin iso ohjaaja olisi pelännyt pientä uutta seuralaistaan. Oletettu pelko purkautui yllättävällä tavalla. Kun tuntematon mies tarjosi ravintolassa Harlinin seuralaiselle tulta, ohjaaja sai raivarin, kirja kertoo.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kataan iski koti-ikävä, ja hän soitti Suomeen miesystävälleen, joka lupasi ottaa Katan takaisin.

Puhelun lopuksi Kata kierähti selälleen ja näki Harlinin seisovan oviaukossa. Sen sijaan että olisi hermostunut, ohjaaja istahti sängyn reunalle ja ehdotti, että seuraavana päivänä tehtäisiin jotain kivaa. Kata saisi itse vapaasti valita mitä. Ehdotus tuntui kummalliselta ottaen huomioon, miten päin persettä kaikki oli mennyt, kirjassa kerrotaan.

Kirjan mukaan Kata livahti jo saman päivän aikana ilman jäähyväisiä takaisin Suomeen. Yhteys Rennyyn katkesi.

Oho, Katariina Souri julkaisi rohkean yläosattoman kuvan Playboyn koekuvauksista - katso! "Ei ole käsitelty"

Kuitenkin Renny antoi puoli vuotta myöhemmin Katalle roolin Ford Fairline -elokuvassaan, jossa Kata näytteli bändäriä numero 3. Kata nähdään elokuvassa kohtauksessa, joka vihjailee suuseksin antamisesta turvamiehelle. Kata toteaa kirjassa, ettei hän saanut palkkaa roolisuorituksestaan.