fbq

Redrama iloitsee vuoden kestäneestä raittiudestaan – katso kuvat ennen ja nyt

Redrama on ollut vuoden raittiina.

Artisti Redrama eli Lasse Mellberg, 45, kertoo olleensa vuoden raittiina.

Alkoholin ja päihteet vuosi sitten taakse jättänyt Redrama iloitsee saavutuksestaan. Redrama kertoi vuosi sitten retkahtaneensa uudelleen viinaan, oltuaan 12 vuotta selvinpäin. Vain elämää -ohjelmassakin nähty artisti kertoi avoimesti lähtevänsä katkaisuhoitoon juteltuaan asiasta lääkärin ja psykiatrin kanssa.

– One Year Clean & Sober. Grateful, Lasse kirjoittaa perjantaina (8.9.) Instagramissa.

Viestillään Lasse kertoo olleensa vuoden verran raittiina, mistä hän on kiitollinen. Julkaisussa mies hymyilee kameraan katsoen. Taustalla näkyy kitara, ja Lasse kertoikin somessa olevansa parhaillaan studiossa tekemässä uutta musiikkia.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Lasse sai julkaisuunsa lyhyessä ajassa lukuisia tsemppiviestejä ja onnitteluja. Myös laulaja Janna ja Tommi Läntinen kävivät kommentoimassa päivitystä sydämillä.

Redrama jättäytyi pois Vain elämää -ohjelmasta kesken kauden viime vuonna.

– Moikka kaikki! Niin kuin huomaatte, en ole kanssanne siellä. Ei ollut helppo päätös, mutta näin minun on nyt pakko tehdä. Olen ollut toipumisen tiellä jo kuukausia. Tilanne on sellainen, että minun on pakko laittaa kaikki fokus terveyteeni ja toipumiseen. Sairaus, joka minulla on, on tunnesairaus. Siihen liittyy paljon muuta, ja päihteidenkäyttö on vain oire siitä syvemmästä ongelmasta, Redrama kertoi hyvästelyvideollaan.

Redrama herätti huolta katoamisellaan - kertoo nyt syyn

Hakeutui itse hoitoon

Vielä vuosi sitten syyskuussa Lasse turvautui aurinkolaseihin kuulumisia päivitellessään. Tuolloin Lasse kertoi olevansa parhaillaan Minnesota-hoidossa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Täällä kaikki ok. Minnesota hoito jatkuu. Raittiina ja puhtaana ja toista viikkoa ilman lääkkeitä. Kiitollinen, vaikka vaikea välillä hyväksyä etten voi nyt keskittyä mihinkään muuhun, Lasse kirjoitti somessa vuosi sitten ja lisäsi:

Olisin tottakai halunut tehdä mun Vain elämää -instapostaukset aikasemmin mutta oli pakko keskittyä toipumiseen. Ja niin se jatkuu vielä. Mutta teidän tuki liittyen mun toipumiseen ja VE biiseihin tuntuu. En voi nyt sanoa kuin kiitos (sydän) Tulen vastaamaan viesteihin sitten kuin tulen kotiin, rauhassa.

Huoli heräsi! Missä luuraa somesta kadonnut Redrama?

Redraman päivittämä sitä edellinen kasvokuva oli julkaistu helmikuussa 2022.

Redrama avautuu lähdöstään Vain elämää -ohjelmasta: ”Pettymys itseeni”

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy