fbq
Maisa Torppa

Raskausonnea hehkuvan Maisa Torpan synnytys lähestyy! Oli jo lähellä aloittaa lapsettomuushoidot Mikko-rakkaan kanssa - sitten onni kääntyi: "Tämä ei ollut todellakaan itsestäänselvyys!"

Viimeisillään raskaana oleva Maisa Torppa, 30, hehkuu raskausonnea yksityisellä Instagram-tilillään. Maisa on päivitellyt odotusonneaan useampaan kertaan sosiaalisen median kanaviinsa.

Kohujen keskellä iloinen yllätysuutinen! Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana: ”Paljon sinua on toivottu”

Sekä Maisalla että hänen aviomiehellään Mikolla on lapsi aiemmista liitoistaan, joten tuleva lapsi on perheen kolmas lapsi, ja Maisan ja Mikon ensimmäinen yhteinen. Maisa kertoi raskaudestaan tammikuussa Instagram-tilillään.

– Voi kuinka hartaasti ja paljon sinua on toivottu! Teit meistä maailman onnellisimpia, kun viimein ilmoitit olevasi kyydissä. Koko perhe ei malta odottaa, että saamme sinut syliin ensi kesänä, Maisa kirjoitti julkaisuun.

Maisan tuorein julkaisu onkin hehkeä valokuvaaja Petri Mastin kuvaama otos, jossa vaalea kaunotar on pukeutunut läpinäkyvään pitsimekkoon samalla kun makoilee sammaloituneen betonipalkin päällä metsän siimeksessä. Kuvassa Maisa pitelee hellästi kauniisti pyöristynyttä raskausvastaansa.

Vau, Maisa Torppa hehkuu raskausonnea - ihastuttava kuva vauvakutsuista julki!

Kuvatekstissään Maisa paljastaa, ettei toisen lapsen saaminen ollut hänelle itsestäänselvyys pahan endometrioosidiagnoosin vuoksi. Maisa ja hänen aviomiehensä olivat jo aloittamassa lapsettomuushoitoja, kun tikkuun ilmestyi yllättäen kaksi viivaa.

– En pysty sanoin kuvailemaan kuinka kiitollisia ollaan siitä, että ollaan päästy tähän vaiheeseen jossa odotetaan pientä saapuvaksi. Tämä kun ei ollut todellakaan itsestäänselvyys. Kun tein positiivisen raskaustestin, niin siitä seuraavana päivänä meillä olisi ollut lääkäri aika tarkoituksena aloittaa lapsettomuushoidot mun pahan endometrioosin takia. Tämä kiitollisuuden määrä tulevasta uudesta perheenjäsenestä on maailman suurin, Maisa kirjoittaa.

Maisa Torpan vähäpukeinen ja ruskettunut kuva puhuttaa somessa: "Tavallinen kotiäiti?"

Maisa on myös aloittanut jo pakkaamaan synnytyslaitokselle mukaan otettavaa sairaalakassia. Seuraajiltaan kaunotar onkin kysellyt neuvoja, mitä mukaan kannattaa pakata.

– Esikoisen synnytys ei melkein yhdeksän vuotta sitten mennyt ihan oppikirjan mukaan, joten silloin sairaalakassista ei ollut tietoakaan, Maisa perustelee Instagramissa.

Maisa Torppa jäi äitiyslomalle - shokeeraa tyrmäävänä läpinäkyvässä pitsimekossa!

Kuvajulkaisunsa perusteella Maisa on ehtinyt pakkaamaan jo harsoja, vauvan sukkia, pipoja, vaatteita ja helistimen. Pakatut tavarat ovat sävyltään vaaleanpunaisia ja Maisa paljastikin aiemmin, että uusi saapuva tulokas on tytär. 

Maisa on myös käyttänyt kuvissaan tunnistetta elokuiset 2021, joten odotettavissa on, että perheen nuorimmainen saapuu ensi kuussa täydentämään uusioperheen arkea. Kaksi viikkoa sitten julkaisemansa videon yhteyteen vaaleaverikkö kirjoittaakin, että laskettuun aikaan on alle kuukausi. Maisa myös mainitsee, että viimeinen kolmannes raskaudesta on sujunut erityisen iloisissa merkeissä.

– Alle kuukausi laskettuun aikaan! Mä oon nauttinut etenkin tästä viimeisestä raskauskolmanneksesta niin paljon, etten haluisi edes tän loppuvan. Mulla on niin hyvä olo, etten muista onko koskaan ollut! Okei tietysti välillä pitää ottaa päikkärit tms, mutta silti fiilis on niin seesteinen ja mukava!

Maisa Torppa avautuu podcastissa erostaan Jari-Matti Latvalasta: "Olin sanonut jo varmaan viisikymmentä kertaa, että mä en halua mennä sun kanssa naimisiin"