Maisa Torppa avautuu podcastissa erostaan Jari-Matti Latvalasta: "Olin sanonut jo varmaan viisikymmentä kertaa, että mä en halua mennä sun kanssa naimisiin"

Kotimaa | 10.03.2021 22:15

Kohukaunotar Maisa Torppa, 29, avautuu Pullapuoti-podcastissa erostaan rallitähti Jari-Matti Latvalasta, 35.

Maisa ja Jari-Matti menivät suhteensa aikana kihloihin, ja häätkin oli suunniteltu valmiiksi. Parin suhde kariutui kuitenkin eroon vuonna 2019. 

Lue myös: Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala eroavat: "Rakastamme toisiamme niin äärettömästi"

Pullapuoti-podcastin juontaja Ann-Mari Leinonen ja Maisa puhuvat jaksossa pelosta. Naiset keskustelevat muun muassa siitä, miten oma pelko erilaisia asioita kohtaan on aiemmin vaikuttanut heidän päätöksentekoon.

- Mitä tekisit elämässäsi nyt, jos et pelkäisi? Ann-Mari kysyy.

- Hyvä kysymys, Maisa huokaisee.

Kohukaunotar muistelee eroaan Jari-Matista ja kertoo eron olleen hänelle voimaannuttava. Maisa toteaa kuitenkin pelänneensä eron seurauksia. 

- Pelkäsin sitä julkista ryöpytystä. Vaikka asiat olivat huonosti, niin jäin siihen suhteeseen. En lähtenyt tavoittamaan omia unelmiani. En uskaltanut lähteä tavoittelemaan sitä oikeaa rakkautta ja onnea, vaan jäin suhteeseen, koska pelkäsin sitä erouutisointia. Mutta sitten päätin, että nyt laitetaan kypärä päähän ja menoksi. 

Lue myös: Aleksi Valavuori ja Kalle Palander täräyttivät mielipiteensä Maisa Torpasta – lentäjäihastus saa oman osansa: ”Tiedämme, kenestä puhutaan!”

Eropäätös toi helpotusta

Ann-Mari kysyy, muistaako Maisa hetken, jolloin hän päätti eron ajan koittaneen. 

- Joo. Muistan. Mutta siitäkin meni aikaa. Olin tehnyt sen päätöksen, mutta siitäkin meni se muutama kuukausi, kunnes sain sen laukun oikeasti pakattua. 

Maisa kertoo tunteneensa päätöksen seurauksena myös helpotusta.

- Samalla oli tosi paljon pelkoa, että mitähän tästä tulee. Ja pahahan siitä tuli, mikä oli odotettavissa. Mutta se helpotti.

- Olin ajatellut ja nähnyt unia siitä, että jossain on toinen ihminen, jonka kanssa voisin olla onnellinen. Mutta silloin minulla oli se oma pallo nilkassani, Maisa tilittää.

Lue myös: Maisa Torppa perustelee Pullapuoti-podcastissa, miksi hän päätti julkisesti kertoa jättäneensä avioerohakemuksen: "Mietin ensin, että olenko vain hiljaa..."

Anni-Mari toteaa, että Maisa ja Jari-Matti olivat tuolloin vielä kihloissa ja menossa naimisiin. Maisan mukaan hän oli ilmaissut Jari-Matille, ettei halunnut astella miehen kanssa avioon.

- Kaikki oli jo varattuna, ja olin sanonut jo varmaan viisikymmentä kertaa, että mä en halua mennä sinun kanssa naimisiin. Minulla ei ollut pienintäkään halua mennä naimisiin. Oli semmoinen ahdistus sisälläni, että miten pystyn alttarilla sanomaan "tahdon", kun en tahtonut. Mun pitää kirjoittaa kengänpohjiin, että "help, auttakaa minua". Olin niin pitkään miettinyt, että miten pääsen tästä pois, Maisa muistelee.

Outo avioerosotku

Seiska uutisoi viime viikolla, että Maisa ja hänen aviomiehensä Mikko hakevat avioeroa.

Itä-Uudenmaan käräjäoikeudesta vahvistetiin Seiskalle, että avioero oli laitettu vireille noin kaksi viikkoa sitten (23.2.). He hakivat avioeroa yhdessä.

Lue myös: Maisa Torppa ja Mikko-rakas hakivat avioeroa - erikoinen erosotku!

Maisa julkaisi viime keskiviikkona (3.3.) Instagram-tilillään kuvasarjan, jossa hän kertoi avioerosta.

Yhtenä päivänä vaivuin niin syvälle epätoivoon, että pyysin Mikkoa täyttämään ja viemään mun kanssa avioeropaperit. Ajattelin syvässä epätoivossa, että meidän on pakko erota jotta tämä kiusaaminen loppuu, Maisa kirjoitti yhdessä kuvassa.

Lue myös: Maisa Torppa ihastui lentäjään – suhdehuhuista outo sotku!

Hänen mukaansa eropäätös pyörrettiin lähes välittömästi.

No, järkiini tullessani haettiin se paperi jo parin tunnin päästä pois.

Erikoiseksi tilanteen teki se, että Itä-Uudenmaan käräjäoikeudesta kerrottiin tuolloin Seiskalle avioerohakemuksen olevan yhä vireillä ja voimassa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maisa Torppa (@maisatorppa)

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Kari Pekonen, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!