fbq
Anna Tavaila

Rantabaarin kuvauksissa ikävä tapaturma - näyttelijä Anna Tavailan hyppy veteen koitui turmioksi: "Hoidettiin todella nopeasti"

C Moren alkuperäissarjojen suosikiksi kasvanut Rantabaari saa katsojiensa iloksi syksyllä jälleen uuden tuotantokauden. Neljännellä kaudella mukaan astelee uusia hahmoja, jotka saapuvat sekoittamaan kiemuraisia suhdekuvioita.

Sarjaa kuvataan studiossa ja Helsingin Taivallahden merellisissä maisemissa koko kesän ajan. Seiska kävi jututtamassa sarjan tähtinäyttelijöitä kuvauspaikalla.

Kirous piinaa! Johanna Puhakan ja Matti Leinon herkkiä kohtauksia Rantabaari-sarjassa vaivaa yksi seikka: "Haasteita on"

Aiemmilta kausilta Rantabaarissa on yksitoista tuttua hahmoa. Yhtä uutta hahmoa näyttelee Anna Tavaila. Syyskuussa esitykseen tulevan sarjan uuden hahmon nimeä Anna ei voi vielä paljastaa.

– Uutena mukaan tulevana minut otettiin vastaan todella lämpimästi. On ollut helppo aloittaa arki täällä, Anna iloitsee.

Täysin tapaturmitta Anna ei ole päässyt uuteen rooliinsa sujahtamaan.

– Viime viikolla minun piti hypätä veteen täällä ja hyppäsinkin. Otot menivät todella hyvin, mutta sen vihoviimeisen oton aikana menin tietysti liian syvälle ja sieltä tulikin jalkapohjaan skraidu sitten. 

Kupoli kärähti kuvauksissa! Rantabaari-sarjan Taneli Läykille kävi erikoinen kommellus kesken helteisen työpäivän

Anna Tavaila, Mira Rastas, Emilia Jansson
Anna (oik.) Rantabaarin kuvauksissa Mira Rastaan ja Emilia Janssonin kanssa.

Haava saatiin nopeasti hoidettua. Annaa lähinnä huvittaakin se, kuinka mukana oli onnea onnettomuudessa ajoituksen suhteen.

– Se hoidettiin kyllä todella nopeasti, mutta oli hauskaa vain, että millainen epäonni kävi. Olimme koko aamupäivän tykittäneet sitä kohtausta ja sen viimeisimmän oton aikana käy näin. Hyvin ajoitettu, Anna nauraa.

Näyttelijälupauksen juhannuksen vietto poikkesi perinteisestä suomalaisesta mökkijuhlasta, sillä Anna vietti niin sanotun kaupunkijuhannuksen ja jäi Helsinkiin viettämään keskikesän juhlaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Se oli positiivinen yllätys. Täällä oli paljon kuitenkin ihmisiä, mitä en osannut odottaa. Prioriteetteinani oli, että pääsen saunaan ja uimaan ja kun ne pääsin tekemään, niin enempää en voi pyytää! 

Suosikkisarjan uudet naisnäyttelijät! Englannissa asuva Mira nähdään pian Rantabaarissa – Skotlannissa opiskeleva Anni, 22, myöntää menojalan vipattavan: ”Otan elämästä kaiken irti!”