fbq
Kalle Rovanperän seurue herätti huomiota ravintolassa.

Rallilupaus Kalle Rovanperän seurue aiheutti hajumigreenin ravintolassa – kuva!

Rallilupaus Kalle Rovanperä nähtiin viime viikolla Rukalla Stefan’s Steakhousessa isänsä Harrin ja muiden vanhempien herrojen seurassa.

– Seurue jutusteli englanniksi, sillä mukana oli pari venäläistä miestä. Jonkun seurueessa olleen partavesi tuoksui niin vahvasti, että se aiheutti viereisessä pöydässä migreenin, Seiskalle paheksutaan.

Kalle Rovanperä ravintolassa.

Käsittämätön tieto julki! Rallilupaus Kalle Rovanperä, 18, käskytti ralliautoa jo 7-vuotiaana: ”En ole koskaan saanut minkäänlaista ajo-opetusta”

Jyväskyläläinen Kalle painoi ensimmäisen kerran henkilöauton kaasua jo 6-vuotiaana. Ralliautoihin hän siirtyi vuoden vanhempana. Nykyään hän edustaa Skodan WRC2-tehdastallia, johon sai kiinnityksen jo reilu vuosi sitten.

– Tavoitteenani on olla jonain päivänä maailman paras pallikuski, eli siis mestari. Sitä maailmanmestaruuttahan kaikki tavoittelevat, ja niin tavoittelen minäkin, Kalle kertoi Seiskalle helmikuussa.

Voiko sukunimi olla taakka? Rallilupaus Kalle Rovanperältä harvinaisen painava linjaus: ”Mikään ei ole tullut helpolla!”

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!