fbq
Kotimaa
16.12.2021 16:31
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Atte Kajova, Instagram
Heidi Sohlberg
Rakkauden löytänyt Heidi Sohlberg lyö jauhot suuhun epäilijöille: ”Minkä takia pitäisi tässä vaiheessa hidastella?”
Kotimaa
16.12.2021 16:31
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Atte Kajova, Instagram

Vuoden 2001 Miss Suomi Heidi Sohlberg on yksi Olen julkkis…Päästäkää minut pois! -sarjan kilpailijoista. Ohjelman lehdistötilaisuudessa Heidi kertoo olevansa onnellinen kisaan lähtemisestä. Myös siviilielämän puolella asiat ovat mallillaan, sillä hän on onnellisesti kihloissa.

Lue myös: Rakkauskuplassa elävä Heidi Sohlberg paljastaa: tällainen kihlattuni on luonteeltaan

Heidillä on sanottavaa niille, jotka ihmettelevät pariskunnan pikaista etenemistä suhteesta kihlaukseen ja yhteenmuuttoon.

- Olen kuitenkin jo 40-vuotias. Jos näillä kilometreillä tulee sellainen tunne, että on löytänyt oikean ihmisen rinnalleen, niin minkä takia pitäisi tässä vaiheessa hidastella: tutustua 10 vuotta ja ottaa askelia vasta sitten?

Tähti etenee elämänsä päätöksissä sillä tahdilla, joka tuntuu itsestä hyvältä.

- Elämme täällä vain kerran. Ehkä minun omakin elämäntarinani kertoo siitä, että ei koskaan voi tietää kenenkään huomisesta, niin joka päivästä ja hetkestä pitää nauttia täysillä. Ja sen minä olen päättänyt tehdä.

- Aina löytyy jossittelijoita, mutta jätän ne omaan arvoonsa, Heidi tokaisee päättäväisenä.

Heidi Sohlberg
Heidi säteili Maikkarin uutuusformaatin lehdistötilaisuudessa keskiviikkona 15.12.

RANKKUUS YLLÄTTI

Olen julkkis…Päästäkää minut pois! -ohjelmaan osallistuminen oli Heidistä jännittävä kokemus.

- Kun minua pyydettiin mukaan, mietin, että ei hitto, uskallanko lähteä… Mutta onneksi lähdin – ei ole kaduttanut pätkääkään!

Vaikka Heidi ei vielä pysty paljastamaan tarkkoja yksityiskohtia kisasta, hän paljastaa, mikä kokemuksessa oli kamalinta ja yllättävää.

- Toki siellä joutui kohtaamaan omia pelkojaan ja käymään epämukavuusalueella. Ylipäätään se asuminen viidakossa oli eräänlainen haaste.

- Tiesin, että siitä tulee rankkaa, mutta henkinen rankkuus yllätti. Meitä varoiteltiin kyllä, että ruoka tulee olemaan yksipuolista, ja että tehtävien myötä voisi saada joitain lisäapuja.

Lue myös: Tässä ovat Olen julkkis... Päästäkää minut pois! -kisaajat

Matkassa tapahtui myös pieniä haavereita, mutta Heidi haluaa pitää kaiken salaisuutena.

- Kyllähän tuolla väkisinkin sattuu kilpailun tuoksinassa jotain, mutta lääkäri oli koko ajan paikalla. Olihan siellä ötököitä ja hyttysiä, joiden puremiin sitten sai apua tarvittaessa, hän sanoo salamyhkäisenä.

Uutuusohjelma Olen julkkis…Päästäkää minut pois! alkaa MTV3 -kanavalla tammikuussa.