Sebastien ja Maria

Rakastui suomalaisjulkkikseen! Ranskalainen Sebastien Cailliau päätyi tahtomattaan lehtien palstoille – eron jälkeen vihaviestejä puhelimeen

Kotimaa | 14.05.2021 07:14

Tv-kuuluttaja Maria Jungnerista, 47, eronnut Sebastien Cailliau, 40, ei ole koskaan havitellut julkisuutta. Pariisissa asuva Sebastien kuitenkin huomasi, että hänen nimensä nostettiin Suomessa lehtiartikkeleihin hänen ja Marian suhteen alusta saakka.

Maria ja Sebastien olivat yhdessä reilun vuoden, ja he erosivat viime syksynä. Seiska kertoi suhteen päättymisestä hiljattain.

Lue myös: Nyt puhuu Maria Jungnerista eronnut ranskalaiskomistus: En ole mikään pettäjämies!

Liikemiehenä kansainvälisessä yrityksessä toimiva Sebastien paljastaa, että etäsuhde kaatui omaan mahdottomuuteensa. Hän kävi Suomessa töiden ja lastensa takia säännöllisesti, mutta se ei riittänyt pitämään suhdetta kasassa.

– Elimme Marian kanssa etäsuhteessa, ja käytimme sen vähäisen yhteisen aikamme kahdestaan, Sebastien sanoo.

Ranskalaiskomistus esiintyi useissa Marian Instagram-päivityksissä, ja Maria kertoi lehdille avoimesti parin yhteiselämästä. Sebastien jopa asui hetken aikaa yhdessä Marian kanssa Espoossa.

Sebastien

Lue myös: Ranskalaiskomistuksesta eronnut Maria Jungner suhteen päättymisestä: Se oli mahdoton yhtälö

Viestit loukkasivat

Sebastienin mukaan pari ei pakoillut julkisuutta, eikä nähnyt sille tarvettakaan. Sebastien edusti joissain tilaisuuksissa Marian rinnalla, mutta parisuhdehaastatteluita he eivät antaneet.

– Kun erosimme viime syksynä, nimeni nousi suomalaisissa lehdissä edelleen esiin. Halusin oikaista muutamia väärinkäsityksiä, liikemies pohjustaa.

Kun pari oli päättänyt erota, alkoi Sebastienin puhelimeen tulvia viestejä vihaisilta ihmisiltä.

– Minua kutsuttiin ranskalaiseksi petturiksi, ja koin sen loukkaavana. En koskaan pettänyt Mariaa, enkä tiedä, mistä huhut lähtivät liikkeelle.

Teksti:Anna Tenhu
Kuvat:Atte Kajova ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!