fbq
Johanna Kuvaja

Rahoitus alastonkuvilla! Laulajakaunotar Johanna Kuvaja teki uuden kappaleensa Lontoossa huipputuottajan kanssa: Seksi myy aina!

Johanna Kuvaja, 35, on tekemässä Aurinkorannikolla musiikkivideota keväällä julkaistavalle kappaleelleen Wanna Make Love To You. Videolle Kuvajan vastanäyttelijäksi valikoitui espanjalainen malli Dani Rivero, joka on tuttu kasvo Calvin Kleinin, Versacen ja Volvon kansainvälisistä mainoksista.

Kuumaa sutinaa Espanjassa! Playboy-kaunotar Johanna Kuvaja läheisissä tunnelmissa miesmallin kanssa – kuvat Seiskassa!

Johannan kappale julkaistaan myöhemmin keväällä videon valmistuttua. Artisti sanoo kappaleen olevan päivitetty versio Je t’aime -klassikosta.

Johanna viettää talven Espanjan Aurinkorannikolla, missä hän kuvaa musiikkivideota uudelle Wanna Make Love To You -biisilleen.
Johanna viettää talven Espanjan Aurinkorannikolla, missä hän kuvaa musiikkivideota uudelle Wanna Make Love To You -biisilleen.

– Nimensä mukaisesti laulu kertoo rakastelusta. Siinä tehdään ero seksin ja sitoutuneen henkiseen yhteyteen perustuvan rakastelun välillä. Juuri tätä sitoumusta olemme hakeneet myös musiikkivideota kuvatessamme, Johanna kuvailee.

Laulajakaunotar Johanna Kuvaja kuvaa rohkeaa musiikkivideota Espanjan lämmössä – ”Sitä voisi hyvin kutsua K18-videoksi”

Kolmen lapsen äiti kävi nauhoittamassa ja miksaamassa uuden kappaleensa Lontoossa huipputuottaja Sefi Carmelin studiossa. Musiikin tuottaminen kunnolla ja vieläpä korkealaatuisen musiikkivideon tekeminen kappaleeseen ei ole halpaa lystiä. Johannalla ei tällä hetkellä ole taustallaan levy-yhtiötä, joka maksaisi viulut, joten rahoitus on ollut hankittava itse.

Playboysta tuttu ”Suomen Sabrina” Johanna Kuvaja yhdistettiin espanjalaiskomistukseen – näin kaunotar kommentoi kuumaa suhdesutinaa!

Johanna päätti hyödyntää eroottista brändiään, joka lähti lentoon pari vuotta sitten, kun hän esiintyi Portugalin Playboy-lehden keskiaukeamalla.

– Olen ladannut eroottisia kuvia ja videoita itsestäni maksulliseen OnlyFans-nettipalveluun. Minulla on seuraajia ympäri maailman, ja nämä miehet maksavat hyvin aina, kun lataan uutta materiaalia sivustolle.

Nettituloilla Johanna on pystynyt rahoittamaan elämänsä ja musiikkituotantonsa.

– Seksi myy, se näyttää olevan ikuinen totuus, hän naurahtaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy