fbq
Tuukka Ritokoski

Radioskandaali! Tuukka Ritokoski juonsi suoraa Radio Suomipopin lähetystä tukevassa humalassa: "Älkää antako fuduja" - sisältöjohtaja: "Tuukka on rikkonut useampaa sääntöä!"

Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelmasta tuttu juontaja Tuukka Ritokoski, 27, herätti ihmetystä tiistaina (22.12.) illalla kuullussa suorassa radiolähetyksessä. Tuukka oli juontaessaan jo vahvoissa joululomatunnelmissa.

Tuukka otti Suomipopin taajuudet haltuun klo 18 jälkeen ja lähetyksessä hän haastatteli selvästi humalaisen kuuloisena salibandyn huippupelaajia Peter Kotilaista ja Rasmus Kainulaista. Sopertaen puhunut Tuukka esitti omalaatuisia kysymyksiä Kotilaiselle ja Kainulaiselle ja ohjelmasta nauhoitetut pätkät levisivät pian sosiaalisessa mediassa. Tallenteita lähetyksestä voi kuunnella Twitterissä tästä, tästä ja tästä.

Tuukka muun muassa kyseli Jyväskylässä koko ikänsä asuneelta, Happeeta edustavalta Peteriltä, miten hän on kotiutunut Jyväskylään.

- Mä oon asunut siellä aina, että kai mä oon sinne ihan hyvin kotiutunut, Peter naurahti.

Aamulypsyn valloittanut Janni Hussi kuulijapalautteesta: En lue keskustelupalstoja

Tuukalla oli myös jatkokysymys Peterille.

- Okei. No mites säbä on lähtenyt liikkuu sähly? Tuukka kysyi.

- Liikkeelle? Peter kysyi.

- Niin, Tuukka vastasi.

- No siis, sehän perustettiin vuonna 1740, niin sitä on pelattu eri liikuntapaikoissa monta vuotta, kuului Peterin selventävä vastaus.

Haastattelun jälkeen Tuukka lopetteli lähetystään omaperäisellä tavalla.

- Oli hyvä show! Älkää antako mulle fuduja. Nähdään! Tuukka totesi ennen kuin laittoi Popedan Kersantti Karoliina -kappaleen soimaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Juontaja Juho Keskitalo saapui sen jälkeen studioon tekemään Suomipopin iltaohjelmaa.

Seiska tavoitti Sanoman radioiden sisältöjohtajan Johannes Saukon, joka lyhytsanaisesti pahoitteli tapahtunutta.

- Eilen sattunut tapaus Radio Suomipopilla on valitettava. Pahoittelen tapahtunutta. Tuukka on tässä rikkonut useampaa sääntöä ja suhtaudumme asiaan vakavasti. Olemme keskustelleet Tuukan kanssa asiasta ja hän itse on tapahtuneesta vilpittömän pahoillaan. Asia on käsitelty hänen kanssaan, Saukko viestitti Seiskalle.

Aamulypsy jäi nyt ansaitulle joululomalle ja palaa eetteriin jälleen ensi vuoden puolella.

Tuukan juontajakollega Jaajo Linnonmaa kohautti vuonna 2011, kun hän ilmestyi töihin tunnin myöhässä ja juonsi loppulähetyksen lievässä humalassa.

Jaajon äiti känniaamuna: Poika pois radiosta!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy