Katso kuva!
alma hätönen

Radiojuontaja lievittää ikävää tankotanssilla! Alma Hätösen hurmaavassa kuvassa huomio keskittyi yhteen asiaan: ”Korkoa kerrakseen!”

Kotimaa | 21.05.2021 20:01

Radiojuontaja ja somevaikuttaja Alma Hätönen, 31, kertoi eilen Instagram-tarinoissa potevansa kovaa ikävää, koska hänen avopuolisonsa on ollut reissussa jo lähes vuoden verran. 

Kova kaipuu hänellä näytti olevan myös rakasta harrastustaan kohtaan, jonka pariin hän ei ollut päässyt viiteen kuukauteen. Uutta tankotanssikoreografiaansa hän hehkutti sovelluksessa, ja julkaisi tarinat osiossa muutamia lyhyitä pätkiä, joissa hän pyörii taidokkaan kauniisti pylvästä ympäri. 

Lue myös: Alma Hätönen julkaisi tärkeän kirjoituksen somessa - avautuu laihdutuksen asettamista paineista: "Ahdistaa"

Videoiden lisäksi hän jakoi upean mustavalkoisen kuvan harjoitussessiostaan.

- Oli Ikävä, Alma kirjoitti.

Otoksessa hän nojaa selin tankoa vasten ja pitää siitä molemmin käsin kiinni päänsä yläpuolella. Jämäkkä ote tangosta saattaa johtua siitä, että hänen korkeakorkoisissa kengissään voi olla hankala pitää tasapainoa. 

Kengät kiinnostivat 

Vaikuttajan päivitys keräsi lukuisia kehuja, koska hän näyttää julkaisussa hyvin voimakkaalta ja kauniilta. Monien seuraajien silmät kuitenkin kohdistuivat Alman korkokenkiin.

Lue myös: Alma Hätönen tyrmäävänä uima-altaalla Espanjassa - bikinit paljastivat kysymyksiä herättävän yksityiskohdan!

- Nyt on korot kohdallaan, wau!

- Ihana nähdä aina uusia korkkari-intoilijoita

- Korkoa kerrakseen.

Ihailevat huomiot ovat hyvin ansaitun oloiset, sillä vastaavanlaisissa kengissä tanssiminen yhtä taidokkaasti ei kaikilta onnistu. 

Alma hätönen ja jaakko ohtonen
Juontaja on erittäin eläinrakas.

Suuri suru

Juontaja muisteli huhtikuun alkupuolella Instagram-tilillän rakasta Sonja-koiraansa, joka menehtyi tänä keväänä. Edesmennyttä koiraa hän kuvaili parhaaksi ystäväkseen ja elämänsä koirakseen, mikä ei ole ihme, sillä Sonja oli 14 vuotta osana Alman elämää.  

Lue myös: Alma Hätösen suuri suru - juontajan rakas koira kuoli: "Viime päivät ovat olleet mun elämän vaikeimpia"

- Tämän kevään aikana näin kuitenkin, että pilkettä sun katseessa näkyi joka päivä vähän vähemmän ja lyhyemmän aikaa. Liikkuminen oli hetki hetkeltä vaikeampaa, vaikkakin koirapuistossa jaksoit vielä loppuun asti juosta. Niin paljon rakastit sitä paikkaa, että siellä unohtui kivut. Olit maailman viisain, hauskin, lempein ja uskollisin ystävä. Kiitos sielunkumppanuudesta, jostain elämää suuremmasta yhteydestä, hän kertoi.

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Pasi Murto, Instagram, Atte Kajova.
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!