Alma Hätönen

Alma Hätösen suuri suru - juontajan rakas koira kuoli: "Viime päivät ovat olleet mun elämän vaikeimpia"

Kotimaa | 26.04.2021 19:29

Juontaja Alma Hätönen, 31, on surun murtama. 

Alma kertoo tänään maanantaina (26.4.) Instagram-tilillään, että hänen rakas Sonja-koira on kuollut. Juontaja julkaisi liudan kuvia rescue-koirastaan, jonka yhteydessä hän muistelee kauniin kirjoituksen muodossa karvaista ystäväänsä.

Minun paras ystävä, elämäni koira. Viime päivät ovat olleet mun elämän vaikeimpia. Saatiin uskomattomat yli 14 vuotta yhdessä, melkein puolet mun elämästä. Sinä rasavilli riiviö tulit kuin kohtalon tuomana ja muutit mun elämän, kun olin vasta 17-vuotias. Oon siitä ikuisesti kiitollinen, Alma kirjoittaa.

Lue myös: Alma Hätönen tyrmäävänä uima-altaalla Espanjassa - bikinit paljastivat kysymyksiä herättävän yksityiskohdan!

- Tämän kevään aikana näin kuitenkin, että pilkettä sun katseessa näkyi joka päivä vähän vähemmän ja lyhyemmän aikaa. Liikkuminen oli hetki hetkeltä vaikeampaa, vaikkakin koirapuistossa jaksoit vielä loppuun asti juosta. Niin paljon rakastit sitä paikkaa, että siellä unohtui kivut. Olit maailman viisain, hauskin, lempein ja uskollisin ystävä. Kiitos sielunkumppanuudesta, jostain elämää suuremmasta yhteydestä. Kaikki sinut tavanneet voivat allekirjoittaa sen, että todella olit erityinen.

"Nyt sait nukkua pois kotona, sylissäni"

Alma kertoo koskettavassa päivityksessään lukuisista hyvistä muistoistaan, jonka hän sai kokea karvaisen ystävänsä kanssa.

Olen sulle loputtoman kiitollinen kaikesta mitä opetit. Kaikesta, mitä koettiin yhdessä. Jokaisesta kerrasta kun juostiin mökillä yhdessä saunasta uimaan. Jokaisesta pallosta, jonka hait ja kepistä, jota ylpeydellä kannoit kotiin asti. Jokaisesta kyyneleestä, jonka kuivasit, kun mulla oli vaikeaa. Kaikesta rakkaudesta, jota sulta sain. Jokaisesta kerrasta, kun vaadit päästä peiton alle, tulit kerälle kainaloon ja laskit pään rinnalle. Teit sitä 14 vuoden ajan, mutta et enää tänä yönä.

Lue myös: Alma Hätönen julkaisi tärkeän kirjoituksen somessa - avautuu laihdutuksen asettamista paineista: "Ahdistaa"

Juontaja toivoo, että hän pystyi antamaan koiralleen hyvän elämän.

Toivottavasti pystyin antamaan sulle onnellisen elämän. Tiedän kyllä, että tein eteesi ihan kaiken, mitä pystyin. Ja viimeisenä tekonani oli päästää irti ajoissa ennen kuin sua sattuu yhtään enempää, vaikka oma sydämeni siinä samalla särkyikin. Nyt sait nukkua pois kotona, sylissäni. Rakastan ja kaipaan sinua ikuisesti Soimula, Alma päätti kirjoituksensa.

Eläinrakas juontaja

Alma on kertonut avoimesti koira-arjestaan somessa ja haastatteluissa. Hänellä on myös toinen Shanti-niminen koira. Molemmat koirat ovat rescue-koiria, ja juontajan mukaan Sonja-koira oltiin hylätty useammankin kerran ennen kuin koira kotiutui hänen luokseen.

- Sonja saapui Suomeen 7-kuukautisena Virosta, missä hänet oli hylätty pentuna kahdesti. Virossa hän oli myös joutunut kerran auton alle ja kertaalleen autokolariinkin, Alma kertoi Seiskalle vuonna 2017.

Shanti puolestaan saapui Suomeen itärajan takaa Viipurista, jossa koiranpentu löydettiin alun perin lumihangesta.

Lue lisää: Radiosta tuttu juontajakaunotar esitteli rakkaansa – YleX-tähti asuu yhdessä näyttelijäkomistuksen kanssa: ”Kai tämän voi kertoa…”

Alma hätönen
Alma esitteli rakkaat koiransa Seiskalle vuonna 2017.
Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Seiskan arkisto, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!