fbq
Kotimaa
22.03.2021 15:56
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
Janni Hussi, Kuva TImo korhonen
Purkkirusketus, mikroshortsit ja tuubitoppi! Janni Hussi lähes tunnistamattomana – katso nostalginen nuoruuskuva!
Kotimaa
22.03.2021 15:56
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Sosiaalisen median vaikuttaja, malli ja radiojuontaja Janni Hussi, 29, paljasti itsestään pienen salaisuuden sosiaalisessa mediassa. Hän julkaisi Instagram-tilillään kuvan siitä, millaisella autolla hän harrasti maaseutujen suosittua ajanvietettä kylämunkkia. 

Tuo myös pillurallinakin tunnettu tapa on hyvin suosittua juuri ajokortin saaneille suomalaisille, jotka aikuisuuden alkutaipaleilla ajavat kotikaupunkiaan ympäri usein vanhoilla autoilla. Idean tähän nostalgiseen päivitykseen Janni sai aamuisesta lähetyksestään, jossa hän oli Jaajo Linnonmaan, 42, ja Tuukka Ritokosken, 27, kanssa puhunut heidän ensimmäisistä autoista. 

- Tämä kiesi palveli mua pyyteettömästi karvanoppineen ja wunderbaumeineen assan rinksalla, kun Dj Alligatorin Lollipop pauhasi kajareiden äärirajoilla kolmen korttelin päähän, Janni muisteli. 

Lue myösKuvat! Tässä on Joel Harkimon ja Janni Hussin lähes miljoonan maksanut lemmenpesä

Hänen luotettava menopelinsä oli ranskalainen Peugeot 206, mistä näkyy kuskinpuoleinen kylki Jannin kuvassa. Enemmän kuvassa huomiota herättää Jannin ulkonäkö, mikä on hyvin tyypillistä 2000-luvulle. 

- Ralli-lookkina tietenkin haisunäätätukka, mikroshortsit, tuubitoppi, kirjekuorilaukku, varvassandaalit ja kaulassa killuu aito Tiffany suoraan Thaikkulasta. Purkkirusketusta unohtamatta!  Sit gööllist kyytiin ja menox!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi)

Koti myyntiin

Janni on laittanut hulppean Helsingin kotinsa myyntiin avopuolisonsa Joel Harkimon kanssa. He asuivat keskustassa sijaitsevassa miljoonalukaalissa vain muutaman vuoden.

Lue myös: Janni Hussi ja Joel Harkimo laittoivat ensimmäisen yhteisen kotinsa yllättäen myyntiin – miljoonan hintalappu 

Tyylikäs kolmen makuuhuoneen asunto valmistui viisi vuotta sitten, ja se sijaitsee ydinkeskustassa kaikkien palveluiden lähettyvillä. 

Janni ja joel asunto
Asunnon pyyntihinta on 978 000 euroa. Kuva Panu Hörkkö.

Lue myös: Joel Harkimo täyttää 31 vuotta - Janni Hussi onnittelee rakastaan hulvattomassa somejulkaisussa: "Sähän oot kuin viini!" - kuvat kertovat paljon

janni ja joel
Pariskunta on seurustellut virallisesti vuoden 2018 lokakuusta lähtien. Kuva Timo Korhonen.

Arkistovideo: Janni Hussi ja Harri-koira nauttivat Repoveden kansallispuistosta

Tilaa Seiskan uutiskirje! »