Purilaisparoni Akseli Herlevi ihmeissään: Mystisiä asiakkaita parveilee Naughty BRGRissa – ”Olemme Etelä-Korean kuuluisin suomalaispaikka!”

Kotimaa | 04.05.2021 07:01

Julkkiskokki ja Naughty BRGR -ravintoloitsija Akseli Herlevi, 36, laajensi burgeri-imperiumiaan vähän ennen vappua Lahteen. Tuhmia burgereita on saanut mastokaupungista viime viikon perjantaista (30.4.) lähtien.

Suomen Chicagosta Akseli kertoo löytyneensä paraatipaikalta "todella nätin" funkkiskiinteistön, jossa Naughty aloitti toimintansa. Kyseisessä, Vesijärvenkadulla sijaitsevassa arvorakennuksessa on puistettu aiemminkin purilaisia ja myyty muun muassa moottoripyöriä.

– Odotukset Lahden toimipisteelle ovat kovat, sillä nyt avattu liikkeemme on ensimmäinen erillinen ravintolarakennuksemme, Aksu avaa Seiskalle.

Lue myös: Vaatteet vähenevät serpentiinisateessa! Burgerimies Akseli Herlevi viettää työmiehen vappua!

Naughty BRGR laajentaa vappuna purilais-imperiumiaan Suomen Chicagoon. – Odotukset uudesta Lahden-ravintolasta ovat todella kovat!
Naughty BRGR laajentaa vappuna purilais-imperiumiaan Suomen Chicagoon. – Odotukset uudesta Lahden-ravintolasta ovat todella kovat!

Eteläkorealainen mysteeri

Lahtelaisten lisäksi aasialaisetkin pitävät purilaisista – varsinkin eteläkorealaiset. Heitä on kuulemma parveillut pilvin pimein Naughtyn Helsingin Lönnrotinkadun toimipisteessä.

– Heitä alkoi käydä niin paljon, että aloin jossain vaiheessa oikein kiinnittää siihen huomiota. Lopulta oli kysyttävä heiltä, että mikäs juttu tämä oikein on, Akseli naurahtaa.

– Eräs isompi korealaisseurue tiesi sitten kertoa, että ettekö tiedä, että tämä on Etelä-Koreassa Suomen kuuluisin ravintola! Tiedä sitten, onko asiakkaanamme käynyt joku kuuluisa paikallinen bloggari tai mikä sen mahtaisi selittää, purilaisparoni ihmettelee.

Lue myös: Hampurilaiskeisari Akseli Herlevin vinkit kotikokkailuun: Makea parantaa burgeria – katso video ja ota reseptit talteen!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!