fbq
Kotimaa
12.07.2021 08:31
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Timo Korhonen ja Nelonen
Juuso Mäkilähde
Puolitoista kuukautta erossa perheestään! Suosikkijuontaja Juuso Mäkilähde: Siitä on tullut vuosittainen perinne!
Kotimaa
12.07.2021 08:31
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Timo Korhonen ja Nelonen

Juontaja Juuso Mäkilähde, 36, oli loppukeväästä puolitoista kuukautta Karibialla kuvaamassa Selviytyjien uusinta kautta. Hän toteaa pysyvänsä siitä syystä visusti kesän kotimaassa.

– Olihan minulla kova ikävä perhettäni siellä. Ei tuohon reissuun ikinä totu. Varsinkin kun meillä on kaksi pienempää lasta, niin jotenkin se heidän ikävänsä ruokkii omaani vielä enemmän. Luojan kiitos pääsin soittamaan videopuheluita sieltä.

– Mutta lapseni ovat ehkä tottuneet tähän, kun olen joka vuosi käynyt kuvauksissa. Siitä on tullut jo vähän sellainen vuosittainen perinne, joka kuuluu vuoden kiertokulkuun.

Juuso on suomalaisille tuttu muun muassa Selviytyjät Suomi -kisan juontajana.
Juuso on suomalaisille tuttu muun muassa Selviytyjät Suomi -kisan juontajana.

Lue myös: Juontaja tajusi taitojensa rajallisuuden! Juuso Mäkilähteen pitkä urakka päätökseen – ”Ollut iso osa elämää viime kuukausina”

Lisäksi Juuso kertoo pääsevänsä tämän kesän aikana viimein muuttamassa uuteen puutaloon, joka on ollut rakenteilla viime vuodesta saakka.

Uudellemaalle nousseessa hirsitalossa on luonto lähellä, ja ympäristö on Juuson mukaan seesteinen.

– Ajatus ikiomaan kotitaloon muuttamisesta ja pihan saamisesta tuntuu hienolta. Olen viettänyt oman lapsuuteni maakunnissa. On mahtavaa, että pystyn tarjoamaan lapsilleni myös samanlaisen ympäristön.

Lue lisää: Juontaja Juuso Mäkilähde joutuu toppuuttelemaan lapsiaan: En toivoisi lisää kolhuja mihinkään