fbq
Tiina Forsby

Portion Boysin JaloTiina joutui somelynkkauksen uhriksi - järkyttävät törkyviestit julki

UMK-finalisti Portion Boysin jäsen JaloTiina (oik.Tiina Forsby) on joutunut järkyttävän nettikiusaamisen kohteeksi.

Portion Boys julkaisi virallisella Instagram-tilillään jo aiemmin kannanoton Tiinan kiusaamiseen liittyen.

Tiina on saanut osakseen järkyttäviä törkyviestejä, joissa hänet on otettu silmätikuksi.

Nyt Tiina kirjoitti aiheesta oman postauksen, jossa käsittelee asiaa omasta näkökulmastaan. Tänään hänen saamansa yksityisviesti sai hänet avautumaan nettikiusaamisesta laajemmin.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Portion Boysin eilistä otsikkoa lainatakseni teen nyt itsekin postauksen erittäin vakavasta aiheesta. Tällainen viesti napsahti mulle inboxiin tänään: ”Mitään kiusaamista tai herjaamista ei ole tapahtunut, sun roolia on vaan vähän kyseenalaistettu”, hän aloittaa kirjoituksen.

Tiina sanoo, että hänellä on kymmeniä näytönkaappauksia ja viestejä tallessa, joista osa on lähetetty hänelle valeprofiilien kautta. Seuraavaksi hän jakaa julkaisussaan saamiaan kommentteja, ja sanoo, ettei ole lisännyt tai poistanut mitään niiden sisällöstä.

Kaikki niistä ovat alatyylisiä: "JaloTiinalla on väljä nielu", "Paljonkohan maksais yksi JaloTiina kierros?", "Ihanaa olla horo-Tiina".

- Ja tottakai myös kaikki muukin minussa on ollu melko julman arvostelun kohteena, ulkonäkö, persoona, aitous ja jopa puheääni. Mutta hei, joka leikkiin lähtee se leikin kestäkööt, niinhän se kohtuu kliseinen sanonta menee, laulaja kirjoittaa.

Portion Boysin JaloTiina ihmettelee yhtä asiaa bändissään: ”Jotenkin olemme välttyneet”

Yhtyeen jäsen sanoo olleensa innoissaan UMK:hon osallistumisesta, muttei osannut odottaa saavansa vastaavanlaisia törkyviestejä.

- Mun roolia voi toki kyseenalaistaa, jos sen tarpeelliseksi koet. Teethän sen kuitenkin niin ettet samalla hauku minua h**raksi ‼️ hän täräyttää.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

UMK:n finaalilähetys nähdään 25. helmikuuta Turun Logomosta. Lähetyksessä valitaan Suomen seuraava euroviisuedustaja Liverpooliin.

- Siellä Logomon lavalla helmikuun lopussa mä kuitenkin oon, tykkäsit sinä vihaaja siitä tai et. Tämä ongelma on onneksi sinun, ei minun, hän päättää kirjoituksen.

Portion Boysin hintalapun pienuus yllättää – näin Suomen kuumimmat bändit ja artistit laskuttavat kesäkeikoistaan

Tiinan avautuminen on saanut vastakaikua useilta julkisuudenhenkilöiltä. Erika Vikman puolustaa laulajaa julkaisun kommenttikentässä.

- Me tehdään nyt duunia sen eteen, että joskus asiat on toisin! hän kannustaa.

Myös Mira Luoti on osoittanut tukensa Tiinalle. BB-voittaja Jasmiina Yildiz puolestaan toteaa naisvihan kukoistavan yhä.

- Onhan se tietysti anteeksiantamatonta, jos nainen antaa oman persoonan tulla esiin, saavuttaa asioita ja unelmia. Pukeutuu ja näyttää juuri sellaiselta kuin haluaa. Mut auta armias kun mies tekee näin, niin se on ”äijjien äijä ja kova jätkä”. Oon kokenut samaa, mut parasta antaa vain antaa karman hoitaa! Tsemppiä upeus, hän toteaa.

Lisäksi viime vuonna valittu Miss XL Mira Kontio nostaa kommentissaan esiin suomalaisten kateuden ja kannustaa Tiinaa loistamaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Miss XL Mira Kontio: Minua luullaan itsekkääksi, julmaksi ja vihaiseksi

Portion Boys
Portion Boys pyrkii Suomen euroviisuedustajaksi tänä vuonna.

Portion Boys lupaa olla jäsenensä JaloTiinan tukena.