fbq
Kotimaa
02.06.2021 19:00
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Evelina
Poppari Evelina häikäisee seksikkäänä pikkuvaatteissa - näyttää keskisormea arvostelijoille: "vi**uun dieettikulttuuri"
Kotimaa
02.06.2021 19:00
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Laulaja Evelina, 26, on valloittava ilmestys pienissä vaatteissaan lattialla istuen. Kaunottaren vaaleat kiharat korostavat hymysuuta, ja kaulassaan hänellä on vangitseva kaulakoru.

Evelina julkaisi kahden kuvan päivityksen Instagram-tilillään tärkeän sanoman kera.

– Minkään mun kropas ei ikinä täydy ulkoisten paineiden takii muuttuu voidakseni laittaa shortsit päälle kunhan mulla on mukava olo, Evelina kirjoittaa kuvatekstissään.

Lue myös: Laulaja Evelina julkaisi pysäyttävän kirjoituksen somessa: "Mua on seksuaalisesti ahdisteltu elämäni aikana tuhansia kertoja"

Laulajan julkaisun aiheena on kesävartalo ja sen tuomat ulkopuoliset paineet. Evelina kritisoi kesäkroppien arvostelijoita.

– Yksikään kroppa ei ole "validimpi" kesän ajaksi kuin toinen. Kesäkroppa ei ole koskaan ollut mikään oikea asia yhtään sen enempää kuin talvikroppa, kevätkroppa tai syyskroppakaan. Ei ole mitään ”kuntoa”, jossa pitäisi olla tietty vuodenaika, tai vaatekokoa, jolla vain saa lunastaa itselleen paikan rannalla.

Katso molemmat kuvat klikkaamalla oletuskuvan oikealla puolella olevaa nuolinäppäintä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Evelina (@evelinavirallinen)

Julkaisun toisessa kuvassa Evelina näyttää iloisesti keskisormea peilille selfie-kuvassa. Kuvan päälle hän on kirjoittanut "vittuun dieettikulttuuri".

– Iso keskisormi dieettikulttuurille, ja iso halaus kaikille, jotka kamppailevat vaikeiden tunteiden kanssa suhteessa omaan kehoon, kun ilmat lämpenevät (sydän) Olet upea, ja ansaitset elää sinun parasta elämääsi just nyt!

Lue myös: Mitä mahtaa olla luvassa? Pitsimekon hylännyt Evelina saapui Emma-gaalaan salaperäisenä - vihjaa uusista työkuvioista

Tilaa Seiskan uutiskirje! »