fbq
Kotimaa
27.11.2021 17:30
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: AOP, Instagram
Popeda
Popedan Pate Mustajärvi sekoili eilen keikalla – tämäniltainen keikka peruttu! Keikkapaikka julkaisi ilmoituksen: ”Sairastapaus”
Kotimaa
27.11.2021 17:30
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: AOP, Instagram

Seiska uutisoi aiemmin tänään eilisestä Popedan esiintymisestä Forssassa. Monet fanit olivat harmistuneet, koska yhtyeen laulaja Pate Mustajärvi, 65, oli huonossa esiintymiskunnossa. 

Lue myös: Pate Mustajärvi sekoili Popedan areenakeikalla: "Hoiperteli ja kouri etumustaan" – yleisö suuttui


Yhtyeellä piti olla alun perin tänään lauantaina keikka Seinäjoen Rytmikorjaamolla. Keikkapaikka on kuitenkin julkaissut päivityksen, jossa ilmoitetaan keikan peruuntumisesta. Syyksi kerrotaan sairastapaus.

-HUOMIO! Illan keikka valitettavasti peruuntuu sairastapauksen vuoksi. Tiketti on yhteydessä lipun ostaneisiin. Pahoittelemme, Rytmikorjaamo kirjoittaa päivityksessään.

"Ihan sekaisin Forssan keikalla"

Aiemmin tänään Seiska kertoi siitä, kuinka yhtyeen laulajan eilinen esiintyminen oli hyvin sekavaa. 


 – Ihan sekaisin Forssan keikalla. Esitteli housunetumustaan. Hoiperteli. Ei muistanut sanoja, pyysi Costellolta apuja, eräskin lukijamme kertoi.


Yhtyeen Facebookissa sijaitsevalla fanisivulla käytiin myös keskustelua asiasta.


- Ihminen se Patekin on ja nyt oli kännissä. Se siitä ja parempaan luottaen, eräskin fani kirjoitti.


Alkoholiongelmastaan avoimesti mediassakin puhunut Pate ei ole toistaiseksi julkisuudessa kommentoinut eilistä käytöstään. Myöskään Popeda-yhtye ei ole avannut sanaista arkkuaan tämän päiväisestä keikan peruuntumisesta.

Lue myös: Popedan keikkailta sai ikävän käänteen – Pate Mustajärveltä tiukka viesti: "Nyt on tyypit niin, että tämä tällainen ei ole coolia"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »