fbq
Maria Veitola

Pöllölaakson viimeiset bileet saivat Maria Veitolan havahtumaan ikäänsä: "Joutaisin itsekin museoon"

Toimittaja Maria Veitolaa on viime vuonna nähty runsaasti televisiossa MTV3-kanavalla.

Maria Veitola harvinaisessa yhteiskuvassa äitinsä kanssa: "Tuntuu hyvältä ja turvalliselta, kun äiti on lähellä"

Maria osallistuikin oikeutetusti eilen perjantaina (16.12.) MTV:n entisissä tiloissa Pasilassa järjestettyihin pippaloihin. Kyseessä oli viimeiset Pöllölaaksoksi kutsutuissa tiloissa järjestetyt juhlat.

MTV3-kanavalla on uudet tilat Helsingin Vallilassa. Pöllölaakso puolestaan tullaan purkamaan. Tämä sai Marian, 49, havahtumaan omaan ikäänsä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Taidan olla muuten aika wanha, kun monet mun tärkeistä uraan liittyvistä paikoista on purettu ja jyrätty: Lepakko, VR:n makasiinit, Nosturi ja nyt seuraavaks Maikkarin legendaarinen Pöllölaakso. Toivottavasti se kertoo enemmän huonosta rakentamisesta, kuin siitä, että joutaisin itsekin museoon.

Maria myös kertoo päivityksessään siitä, että hänellä on kollegoita, joiden kanssa hänellä on luottamukselliset välit. Heidän kanssaan hän pystyy kuulemma puhumaan muun muassa rahasta, sopimuksista ja haastavista ihmisistä.

- Nuorempana ei ollu tällaista, ja se oli persiistä. Oispa ollut, ni olis ollut vähemmän kurjaa kohtelua ja hyväksikäyttöä, suosikkitoimittaja myös kirjoittaa.

Maria Veitola sai nuorena äidiltään kullanarvoisen neuvon: "Olin masentunut ja ahdistunut"

Marian päivitys koostuu kirjoituksen lisäksi kuvista, joissa on muun muassa otos erikoisesta seinätaulusta. Lisäksi yksi näistä on ryhmäkuva, jossa esiintyy Marian lisäksi muun muassa Vappu Pimiä ja Marja Hintikka.

Vappu Pimiältä viiltävä kuitti! Marja Hintikan bileilta ei mennyt täysin nappiin

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy