fbq
Kotimaa
05.07.2021 06:43
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto
Frederik
Poliisit paikalle! Moottoritietä väärään suuntaan kaahannut Frederik ikuistettiin Porvoon Shellillä – silminnäkijältä erikoinen havainto törttöilleestä Reetusta: "Kovasti laulaja tuntui olevan..."
Kotimaa
05.07.2021 06:43
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto

Tuorein, viime viikolla ilmestynyt Seiska paljastaa juhannuslauantaina koetuista kauhunhetkistä Helsingin ja Povoon välisellä moottoritiellä.  Useiden silminnäkijöiden mukaan itään päin ajaneen Ilkka ”Frederik” Sysimetsän, 76, harmaa Mercedes-Benz heittelehti tiellä holtittomasti.

– Ajoin kymmeniä kilometriä kyseisen auton perässä. Reetun Mersu heittelehti tiellä laidasta laitaan, kävi monta kertaa pientareella ja meno oli muutenkin arvaamatonta, yksi silminnäkijöistä hämmästelee.

– Se päättyi niin, että auto ajoi reippaasti ulos täydessä moottoritievauhdissa ja ajautui keskipientareen yli vastaantulijoiden kaistalle.

Lue lisää: Kauhunhetkiä moottoritiellä! Frederik kaahasi vastaantulijoiden kaistalla ja kolaroi Mersunsa – "Onneksi kukaan ei kuollut"

Laulaja tunnetaan kovana Mersu-miehenä. Kuvassa Reetu komeilee diesel-menopelinsä edessä vuonna 2019.
Laulaja tunnetaan kovana Mersu-miehenä. Kuvassa Reetu komeilee diesel-menopelinsä edessä vuonna 2019.

Jatkoi matkaa Shellille

Tie ei suinkaan ollut tapahtumahetkellä hiljainen, vaan vastaantulijat ehtivät kuin ihmeen kaupalla jarruttaa ajoissa. Kukaan ei siis tiettävästi loukkaantunut läheltä piti -tilanteessa.

Lue myös: Toimittajan kommentti: Pelkäsin Frederikin kyydissä

Iskelmäorin diesel-Mersun matka ei kuitenkaan päättynyt vielä siihen. Silminnäkijöiden mukaan auton kuski teki moottoritiellä U-käännöksen eli käänsi Mersun keulan samaan suuntaan kuin muullakin liikenteellä. Sen jälkeen hän jatkoi moottoriteillä takaisin länteen päin ja nousi lähettyvillä olevaa ramppia Porvoon Kuninkaanportin liittymään.

– Osuin Frederikin kanssa samaan aikaan Shellille, missä hän tutki autonsa kolhuja.

Oletko aivan satavarma, että kyseessä oli Reetu?

– Niin varma kuin olla ja voi! Mieheni huomasi ensin Frederikin, ja tajusimme vasta sitten, missä kunnossa hänen autonsa oli. Paikalle kerääntyi paljon muitakin todistajia, silminnäkijä vakuuttaa.

Lue myös: Järkyttynyt silminnäkijä Frederikin törmäilystä moottoritiellä: "Aikamoinen tuuri, että suurkolarilta vältyttiin"

Reetu nappasi kaksi kesää sitten Seiskan reportterin vauhdikkaaseen kyytiinsä. Saksalainen peltilehmä laukkasi ympäri Helsinkiä.
Reetu nappasi kaksi kesää sitten Seiskan reportterin vauhdikkaaseen kyytiinsä. Saksalainen peltilehmä laukkasi ympäri Helsinkiä.

Hinausauto, taksi ja Reetu

Yksin Frederikin ei tosiaan tarvinnut törttöilyjään ihmetellä. Sivullisten lisäksi paikalle saapui myös virkavaltaa selvittelemään tilannetta. Poliiseja seurasi kohta hinausauto ja vielä lopulta mitä ilmeisimmin laulajalle tilattu taksi.

– Siinä oli parikin poliisiautoa, ja poliisit selvittelivät Reetun kanssa tilannetta. En kuullut mitä he puhuivat, mutta kovasti laulaja tuntui olevan harmissaan ja tuohtunut tilanteesta, yksi silminnäkijä paljastaa.

– Tiedä sitten, mikä noinkin holtittoman ajelun aiheuttaa. Onhan hänellä jo ikää, eräs paikalla ollut aprikoi.

Seiska ei useista yrityksistä huolimatta tavoittanut Frederikiä kommentoimaan tapausta.

MITEN POLIISI KOMMENTOI TAPAUSTA? LUE LISÄÄ JA KATSO KUVA FREDERIKIN KOLHITUSTA MERSUSTA TORSTAINA ILMESTYNEESTÄ SEISKASTA!