fbq
Kotimaa
01.07.2021 06:02
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto
Frederik
Kauhunhetkiä moottoritiellä! Frederik kaahasi vastaantulijoiden kaistalla ja kolaroi Mersunsa – "Onneksi kukaan ei kuollut"
Kotimaa
01.07.2021 06:02
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto

Helsingin ja Porvoon välisellä moottoritiellä koettiin juhannuslauantaina kauhunhetkiä. Seiskaan on ottanut yhteyttä useita silminnäkijöitä, joiden mukaan itään päin ajaneen Ilkka ”Frederik” Sysimetsän, 76, harmaa Mercedes-Benz heittelehti holtittomasti moottoritiellä.

– Ajoin kymmeniä kilometriä kyseisen auton perässä. Reetun Mersu heittelehti tiellä laidasta laitaan, kävi monta kertaa pientareella ja meno oli muutenkin arvaamatonta, yksi silminnäkijöistä hämmästelee.

– Se päättyi niin, että auto ajoi reippaasti ulos täydessä moottoritievauhdissa ja ajautui keskipientareen yli vastaantulijoiden kaistalle. Onneksi kukaan ei kuollut.

Lue myös: Frederikin elämäkerrassa roiseja paljastuksia: Salainen seksisuhde äitinsä ystävän kanssa - menetti neitsyytensä opettajalle, harrasti myöhemmin seksiä myös tämän tyttären kanssa!

Laulaja tunnetaan kovana Mersu-miehenä. Kuvassa Reetu komeilee diesel-menopelinsä edessä vuonna 2019.
Laulaja tunnetaan kovana Mersu-miehenä. Kuvassa Reetu komeilee diesel-menopelinsä edessä vuonna 2019.

Jatkoi matkaa Shellille

Tie ei suinkaan ollut tapahtumahetkellä hiljainen, vaan vastaantulijat ehtivät kuin ihmeen kaupalla jarruttaa ajoissa. Kukaan ei siis tiettävästi loukkaantunut läheltä piti -tilanteessa.

Iskelmäorin diesel-Mersun matka ei kuitenkaan päättynyt vielä siihen. Silminnäkijöiden mukaan auton kuski teki moottoritiellä U-käännöksen eli käänsi Mersun keulan samaan suuntaan kuin muullakin liikenteellä. Sen jälkeen hän jatkoi moottoriteillä takaisin länteen päin ja nousi lähettyvillä olevaa ramppia Porvoon Kuninkaanportin liittymään.

– Osuin Frederikin kanssa samaan aikaan Shellille, missä hän tutki autonsa kolhuja. Varsinkin Mersun oikea kylki näytti saaneen kunnolla osumaa. Otin siitä todisteeksi oikein kuvankin, toinen silminnäkijä kertoo Seiskalle.

Seiska ei useista yrityksistä huolimatta tavoittanut Frederikiä kommentoimaan tapausta.

Miten poliisi kommentoi tapausta? Lue lisää ja katso kuva Frederikin kolhitusta Mersusta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »