fbq
Rantabaari

"Poikkeuksellista näyttelijöiden luksusta"- näin Rantabaari-sarjan tähdet kommentoivat hittisarjan kesäisiä kuvauksia: "Täällä on välillä todella levotonta"

C Moren alkuperäissarjojen suosikiksi kasvanut Rantabaari saa katsojiensa iloksi syksyllä jälleen uuden tuotantokauden. Neljännellä kaudella mukaan astelee uusia hahmoja, jotka saapuvat sekoittamaan kiemuraisia suhdekuvioita. Sarjaa kuvataan studiossa ja Helsingin Taivallahden merellisissä maisemissa koko kesän ajan. 

Seiska vieraili kuvauspaikalla kysymässä sarjan näyttelijöiden kuulumisia kohtausten lomassa. Moni kehui työryhmän yhteishenkeä valtavan hyväksi.

Johanna Puhakka
– Koen, että pitkistä päivistä ja isoista kohtausmääristä tuleva väsymys usein myös kääntyy hilpeydeksi. Täällä on myös välillä todella levotonta, kun olemme täällä ja nauramme ei millekään. Välillä se kääntyy sellaiseksi iltapäivän levottomuudeksi, Johanna Puhakka naureskelee.​
Matti Leino
–  Poikkeuksellista näyttelijöiden luksusta on se, että meillä on viikonloput vapaana. Se on nastaa. Minulla on tulossa esimerkiksi yhden ystävän ja sukulaisen häät, että jotenkin kummasti olen taas saanut kaikki vapaapäivätkin sovittua täyteen tekemistä. Onneksi nuo ovat kivoja juttuja, kertoo Matti Leino.​​​​​
Mira Rastas
– Syksyllä Englantiin muutostani tulee kuluneeksi viisi vuotta. Olen viihtynyt hyvin. Ihmiset ovat todella lämminhenkisiä, mutta Suomen kaltaista käytännön asioiden sujuvuutta siellä usein kaipaa. Suomeen on aina kiva palata, puhua omaa kieltä ja päästä näkemään perhettä ja ystäviä täällä, Mira Rastas pohdiskelee.
Emilia Jansson
– Kävimme kaksi viikkoa sitten Hietaniemessä Jaana Joensuun kanssa kokeilemassa wakeboardingia (suom. vesilautailu). Se oli ensimmäinen kerta meille molemmille. Yllytimme toisiamme ja hypimme hyppyreistä. Oli kyllä hurjaa, mutta hauskaa kokeilla Jaanan kanssa, sillä molemmat pidämme uusista jutuista ja haluamme kokeilla uusia lajeja, Emilia Jansson tunnelmoi.​​​​​​
Anna Tavaila
– Sään salliessa luulen, että kaikki meistä pyrkivät rentoutumaan ja ulkoilemaan vapaa-ajallaan. Saamaan sellaista irtaantumista töistä ja oikeasti lepoa, Anna Tavaila kertoo.​​​​​​
Taneli Läykki
– Viikonloppuisin rentoudun kiipeilemällä boulderointi-keskuksilla. Tulee myös soiteltua kitaraa tai käytyä puistoissa. Varsinkin kauniina kesäpäivinä tykkään käydä puistoissa ja uimassa, luettelee Taneli Läykki. ​​​​​​

Rantabaarin kuvauksissa ikävä tapaturma - näyttelijä Anna Tavailan hyppy veteen koitui turmioksi: "Hoidettiin todella nopeasti"

Nämä kuvat vahvistavat uuden julkkisromanssin! Salatut elämät -kaunotar Johanna Puhakka ja Huuhkajat-tähti Paulus Arajuuri ensi kertaa julkisesti yhdessä - katso!

Rantabaari-tähti Matti Leino tietää, kuinka todellisuus ja fiktio menevät katsojilta sekaisin: ”Rouvat arvostelivat varallisuuttani”

Suosikkisarjan uudet naisnäyttelijät! Englannissa asuva Mira nähdään pian Rantabaarissa – Skotlannissa opiskeleva Anni, 22, myöntää menojalan vipattavan: ”Otan elämästä kaiken irti!”

Rantabaari saa jatkoa Subilla - kakkoskausi starttaa elokuussa: Biletystä, pettämistä ja krapula-aamuja

”Baarikiintiön saa onneksi täyteen töissä!” – uudet Salkkareiden sisarsarjan tähdet eivät ehdi viihteelle!

Kupoli kärähti kuvauksissa! Rantabaari-sarjan Taneli Läykille kävi erikoinen kommellus kesken helteisen työpäivän