fbq
Kotimaa
03.07.2021 15:01
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Atte Kajova
Riikka Uusitalo
Poikaystävien esittely jännitti! Kahden äidin kasvattama missikaunotar Riikka Uusitalo: Mietin, kehtaako siitä puhua ääneen
Kotimaa
03.07.2021 15:01
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Atte Kajova

Rovaniemellä asunut Miss Suomi 2021 -finalisti Riikka Uusitalo, 27, muutti lukio-opintojen perässä Ouluun, jonne myös hänen äitinsä oli muuttamassa.

– Muutimme sitten yhdessä, mutta emme suinkaan kahdestaan, vaan samaan osoitteeseen tuli myös äidin uusi naisystävä tyttärensä kanssa.

Lue lisää: Miss Suomi -finalisti Riikka Uusitalo kasvoi sateenkaariperheessä: Minulla on kaksi äitiä!

Riikan isä ja veljet jäivät Rovaniemelle, mutta perheet pysyivät hyvissä väleissä. Suuret muutokset lyhyen ajan sisään mullistivat tulevan missin elämän.

– Meillä oli sellainen tyttöjen talo: kaksi äitiä, kaksi lasta ja kaksi tyttökoiraakin. Pääsin helpommin yli teiniajan kriiseistä, koska olimme naisia, ymmärsimme toisiamme hyvin.

Lue myös: Missifinalisti Riikka Uusitalo tunnustautuu sarjaseurustelijaksi: ”Aina on joku poikaystävä kierroksessa” – pyysi nyt ystäviltään yllättävää apua!

Sulhotkin hyväksyivät

Missi sanoo kaikkien suhtautuneen aina hyvin siihen, että hänellä on kaksi äitiä.

– Alkuaikoina mietin, kehtaako siitä puhua ääneen, ja miten porukka suhtautuu siellä pohjoisessa. Totesimme siskopuoleni kanssa, että parempi sanoa asiat suoraan – joko ihmiset tajuavat tai sitten eivät.

– Ainut asia, jota olen joskus jännittänyt, on poikaystävien esittely vanhemmille. Kun olen tuonut heitä näytille kotiin, on sitten käynyt selväksi, että tässä on nyt tällainen kuvio. Kenellekään se ei ole ollut ongelma.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »