fbq
Cheek eli Jare Tiihonen

Podcast: Jare Tiihonen käyttää miljonäärien luottokorttia: "Ihan hyvin se toimii"

Räppäri Cheek eli Jare Tiihonen, 41, vierailee Tuomas Kauhasen, 31, ja Kari ”Brädi” Härkösen, 43, luotsaamassa Taakka-podcastissa.

Podcast-juontajat tiedustelevat Jaren matkustamisesta, sillä miehen vuosi vaihtui tänä vuonna Vietnamissa. Jaren mukaan hän varaa suurimman osan matkoistaan luottokorttiyhtiö American Expressin kautta.

– Heidän kautta löytyy eri valikoima hotelleja ja resortteja. Ne tekevät yhteistyötä, ja niihin voi aina luottaa. Ihan hyvin se toimii, Jare toteaa.

Brädi utelee, minkä värinen Amex-luottokortti mieheltä löytyy.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Kyllä se on mun housujen värinen, Jare naurahtaa viitaten mustiin housuihinsa.

– Muistan kun kuulin Jay-Z:n räppäävän mustasta kortista, ja alkoi kiinnostaa, että mikä se on. Kyllä se ihan hyvin toimii ja toimittaa, palvelu pelaa, hän jatkaa.

Iida Vainion rakas leveili miljonäärien luottokortilla - Seiska selvitti kohunyrkkeilijän oikeat tulot

Mustaa Amexia eli Centurion Cardia voi saada ainoastaan luottokorttiyhtiön kutsusta. 

Huhujen mukaan kortin kutsua voi alkaa odotella vasta, jos on jo Amexin Platinum-kortin omistaja, ja jos kortilla maksaa ostoksia yli 250 000 euron edestä vuodessa.

Kortin vuosimaksu vuonna 2022 on Suomessa 3 500 euroa, ja liittymismaksu 3 500 euroa.

Centurion Cardin etuihin kuuluvat esimerkiksi ympärivuorokautinen Concierge-palvelu, eri hotellien eliitti-tason jäsenyydet, autonvuokrauksen eliittitason statukset ja lentokenttien kattavin lounge-pääsy. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kortinhaltijat saavat myös valituilla lentokentillä henkilökohtaisen avustajan, joka auttaa selviytymään passintarkastuksesta ja maahantulotarkastuksesta nopeammin.

Podcast: Näin hurja summa Cheekille on tarjottu paluukeikasta

Concierge-palvelun kautta kortinhaltijan avustaja voi hankkia heille esimerkiksi eturivin lippuja eri tapahtumiin, varata pöytiä täyteen buukatuista ökyravintoloista, tai tehdä kortinhaltijalle matkavaraus ja -suunnitelma lentokenttäkyytejä ja hotellimajoituksia myöten.