fbq
Antti Holma

Podcast: Antti Holma täräyttää kritisoijille: "Jos haluaisin johonkin v*tun Ivaloon näyttelemään..."

Näyttelijä, juontaja ja podcast-tähti Antti Holma, 40, isännöi suosittua Antin koulumatka -podcastia, jota äänittää vailla suunnitelmaa saati muistiinpanoja tulevan jakson sisällöstä.

Videolla Antti jakaa kakkureseptinsä:

Keskiviikkona 22. maaliskuuta julkaistussa jaksossa Antti puhuu näyttelijyydestä homoseksuaalina. Hän oli lukenut Helsingin Sanomista näyttelijä Anssi Niemen haastattelun, joka oli saanut Antin suun loksahtamaan auki.

Anssi on tehnyt Straight acting -monologin, joka käsittelee sisäistettyä homofobiaa ja vakuuttavan miesnäyttelijän kuvan täyttämistä. Helsingin Sanomien haastattelussa Anssi kertoo saaneensa palautetta laidasta laitaan.

- Toiset taas olivat suorastaan kauhistuneita. Että tervemenoa vain identiteettipolitiikan roviolle, jonka jälkeen on luvassa korkeintaan podcastien tekoa ja kädentaito-ohjelmien juontamista, hän kertoi HS:lle.

- Minulle tuli mieleen yksi suomalainen homoseksuaali miesnäyttelijä. Eräs näyttelijä, eli minä, Antti naurahtaa podcastissaan.

Kuin Gettomasa! Antti Holma raivostuu haastattelijan kysymyksistä podcastissa: "Vedän peniksellä sen rajan"

Antti kertoo, ettei ole loukkaantunut, mutta kommentti on hämmentänyt häntä toden teolla.

- Se tuli niin puun takaa se ajatus siitä, että tänä päivänä minun kamalalla kohtalolla pelotellaan nuoria homoseksuaaleja näyttelijöitä, että jos tulet kaapista ulos, niin päädyt Antti Holmaksi. 

- Se on huono analogia. Vasta sen jälkeen, kun Me Naisten haastattelussa tulin kaapista ulos Putous-tähtenä ja esikoiskirjailijana, sain kaikki työni, joista minut Suomen kansa tuntee, Antti täräyttää. 

Miksi Auta Antti! katosi? Antti Holma tilittää podcastissa: "Tämä on kauhean noloa myöntää..."

Antti vertaa ihmisten näkevän hänet "homouden rappioittamana hirviönä, joka yrittää kaikkia ovia kolkutella, mutta vain kädentaito-ohjelmista ja podcast-toimistoista avataan". Hänellä on pari valittua sanaa Suomessa näyttelemisestä.

Antti Holma
Antti asuu Los Angelesissa aviomiehensä kanssa. Hän ei halua näytellä Ivalo-sarjassa.

- Kyllä tässä on muitakin syitä. Yksi on esimerkiksi se, että asun täällä Hollywoodissa - en oikeastaan voi uskottavaa näyttelijänuraa pyörittää täältä käsin. Jos haluaisin johonkin vitun Ivaloon päästä näyttelemään, niin ei minulla todennäköisesti olisi siihen mahdollisuuksia - se on varmasti niin hieno sarja, hän pamauttaa.

Antti Holma podcastinsa sisällöstä: Aina hävettää