Niko Ranta-aho

Pitkän vankilatuomion saanut Niko Ranta-aho teki erikoisen somepäivityksen - iloitsee Jokelaan siirtymisestä ja pyytää seuraajiltaan palvelusta

Kotimaa | 03.07.2021 11:33

Niko Ranta-aho on tehnyt harvinaisen päivityksen Instagramiinsa. Julkaisussaan huumausainerikoksista pitkän vankilatuomion saanut mies pyytää tutuiltaan kirjeitä ja kortteja. Hän on jakanut myös uuden osoitteensa kaikille halukkaille voidakseen pitää yhteyttä läheisiinsä ollessaan Jokelan vankilassa.

Lue myös: Niko Ranta-aho ajautui talousahdinkoon: yli 1,2 miljoonaa euroa ulosotossa!

- Viimeisestä kahdesta vuodesta 1,5 vuotta yksin eristettynä. Kaikesta huolimatta pilke silmäkulmassa on säilynyt ja vihdoin saan olla yhteydessä sinne muurien ”paremmalle puolelle”, hän kirjoittaa.

Edellisen kerran Ranta-aho päivitti sometilejään joulukuussa 2020.


Hän pyytää samalla lähettämään itselleen viihdykettä, kuten levyjä tai elokuvia. On myös mahdollista, että joku toinen hallinnoi Nikon Instagramia.

Lue myös: 13 vuoden vankeustuomio uhkaa Niko Ranta-ahoa! Syyttäjä hakee massiivista tuomiota myös Ranta-ahon siskolle

Lue myös: Niko Ranta-aho siirrettiin toiseen vankilaan - tällaista on Katiska 2 -vyyhdin pääsyytetyn elämä uudessa sellissä!

Niko Ranta-aho sai ensimmäisessä Katiska-vyyhdissä 11 vuotta vankeutta. 

Vielä toukokuussa Ranta-ahon asianajaja Hannu Kaitaluoma kertoi Seiskalle miehen olevan eristyksissä.

- Niko on eristettynä 23 tuntia vuorokaudesta. Tämän lisäksi hän saa ulkoilla valvotusti tunnin päivässä itsekseen. Niko saa myös valvotusti pitää yhteyttä perheeseensä, Kaitaluoma kertoi median edustajille.

Teksti:Julia Aalto-Setälä
Kuvat:Olli Suominen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!