fbq
Piritta Hagman

Piritta Hagman avoimena sovituskopissa: "Epätoivoinen teinien äiti"

Iholla-sarjasta tuttu fysioterapeutti Piritta Hagman päivitti kuulumisiaan sovituskopista.

Prinsessakohtelua! Piritta Hagman ja Lassi Tuovi hempeilivät koriskatsomossa

Piritta Hagman esitteli rentoa kesätyyliään peiliselfiellä vaatekaupassa. Piritta oli pukeutunut kesämekkoon ja valkoisiin tennareihin. Kädessään tv-tähdellä oli kauppakasseja.

– Kuvassa vähän epätoivoinen teinien äiti, joka on kevätjuhlavaateostoksilla ja mikään ei ole hyvä. Siis heille, Piritta kertoo tunnelmia sovituskopista.

Piritalla on ex-kiekkoilija Niklas Hagmanin kanssa kolme kouluikäistä lasta. Lopulta Piritta on sitä mieltä, että antaa hyväksyntänsä jo verryttelyhousuillekin.

– Minulle käy tässä kohtaa jo ihan kaikki. Siistit verkkaritkin. Kieltäydyn poistumasta ilman, että näissä kasseissa on jotain heidän valitsemaansa.

Susijengi-valmentajan kanssa seurusteleva Piritta Hagman: Saan Lassin kesällä kotiin

Piritta erosi Niklaksesta vuonna 2018. Sittemmin Piritta on yhdistetty hevosmiljonääriin, ja nykyisin fysioterapeutti seurustelee Susijengin valmentaja Lasse Tuovin kanssa.

Piritta sai kommenteihin lukuisia viestejä muilta kohtalontovereilta.

Mä kyl samaistun tässä sekä suhun, että lapsiin. Viime viikolla kävin ton saman lasten kanssa läpi, mutta tänään yritin löytää itselleni jotain ja se oli ihan yhtä epätoivoista. Mä syytän kauppojen omituista valikoimaa, kirjoitti yksi.

Mä niin tiedän tunteen! Turhauttavaa puuhaa! kommentoi toinen.

Mä niin tiedän ton, alkaa molemmat olee teinejä. Enää ei voi vaan ostaa jotain kivaa lapsille joka "tulee käyttöön", myöntää kolmas.

Jep, sama kierros takana, jatkuu kommenteissa.

Kuin kaksoset! Piritta Hagmanin Lassi-kullan ja ex-rakas Niklaksen yhdennäköisyys hämmentää - kuvat!