fbq
Piritta Hagman

Piritta Hagman avoimena arjestaan: "Aina kosketusta ei kuitenkaan osaa pyytää"

Fysioterapeutti ja ex-missi Piritta Hagman, 43, jakaa usein ajatuksiaan sosiaalisessa mediassa ja pyörittelee hyvinkin syvällisiä teemoja. 

Katso video! Seiskan Viisuhuuma, Jakso 1: CatCat

Piritta on avannut yksityiselämäänsä Iholla-tosi-tv-sarjassa. Edellisellä kaudella hän kävi läpi raskasta avioeroa ex-jääkiekkoilija Niklas Hagmanista.

- Halusin rikkoa kiiltokuvan itsestäni. Koin, että oli aika normalisoida avioeron läpikäymistä, Piritta kertoi Seiskalle muutamia päiviä sitten.

Vuoden 2003 Miss Suomen ensimmäinen perintöprinsessa seurustelee nykyään Susijengi-valmentaja Lassi Tuovin, 36, kanssa.

Susijengi-valmentajan kanssa seurusteleva Piritta Hagman: Saan Lassin kesällä kotiin

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Rosanna Kuljun kanssa Pimppiheimo-podcastia juontava Pirita on kertonut, että uuden parisuhteen tuominen tv-sarjaan oli vaikea paikka.

- Kävin itseni kanssa avautumispäätöstä läpi. Huomasin, että tämä voi sattua tosi kovaa, jos ihmiset kritisoivat tai sanovat ilkeästi, hän kertoi Seiskalle.

Piritta kertoo kamppailevansa ajoittain myös liiallisen itsekriittisyyden kanssa. Hän haluaa näyttää katsojille myös haavoittuvaisen puolensa.

- En pelkää mokaamista tai sitä, että näyttäisin hölmöltä. Olen päättänyt, että haluan elää sydän auki.

Podcast: Piritta Hagman ja Rosanna Kulju avoimina siemensyöksyistä: "Yskäset niin saat pois

Eilen tiistaina (2.5.) Piritta julkaisi Instagram-tililleen äitiyteen liittyviä teesejään.

- Viime viikolla sain muistutuksen näistä: Älä tee mitään dramaattisia päätöksiä ennen kuin olet syönyt ja ehkä jopa nukkunut yön yli. Alhainen verensokeri on yleensä syypää myös äkäisiin murros- ja teini-ikäisiin… hän aloittaa listaansa.

- Kosketuksen ja nähdyksi tulemisen tarve on jokaisessa iässä yhtä suurta. Aina kosketusta ei kuitenkaan osaa pyytää tai itselle sopivaa hellää kosketusta tai katsetta ei löydy läheltä. Silloin sitä ei saa riittävästi.

Tässäkin asiassa Piritta miettii murrosikäisiä ja teinejä, jotka ottavat luonnollista tilaa ja etäisyyttä kasvaessaan, mutta samalla tarvitsevat läheisyyttä yhtä paljon kuin aikaisemminkin. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Hän muistuttaa myös, että apua saa, kun sitä pyytää.

-Muuta lastesi käytöskaavoja tekemällä, ei pelkillä neuvoilla tai sanoilla. Johda esimerkillä, Piritta painottaa.

Piritta Hagman jakeli ohjeita alapään hoitoon: "Seksin jälkeen..."

Tekstiä korjattu 3.5. kello 18.21. Lisätty, että Piritta oli vuoden 2003 Miss Suomen ensimmäinen perintöprinsessa. Samaan aikaan muokattu myös kirjoitusvirhe.