fbq
Pippa Laukka

Pippa Laukka haikeana uimapukusillaan, takana tuskainen taival: "Ensimmäinen ajatus on, että ei enää ikinä"

Hyvinvointilääkäri Pippa Laukka, 52, hyvästelee Suomen kesän.

Tällaisena et ole nähnyt Pippa Laukkaa aiemmin - vetää skumppaa kaksin käsin!

Olet mitä syöt -tv-ohjelmasta tuttu Pippa Laukka ahersi triathlonin parissa viikonloppuna Vierumäellä. Pippa julkaisi suorituksestaan kuusi otosta Instagram-tilillään, ja kertoi olevansa väsynyt mutta onnellinen.

Mun keho pystyi, mä pystyin, me pystyimme! Jokainen joka on lähtenyt matkaan on voittaja. Matkan aikana kaduttaa monta kertaa sitä, mihin sitä on tullut taas lähteneeksi mukaan. Maalissa ensimmäinen ajatus on, että ei enää ikinä uudestaan. Vartin päästä huomaan harhautuneeni ajattelemaan ensi kesän kisa-aikataulua. Sellaista se on, triathlon, Pippa kirjoittaa julkaisussaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Urheilu-urakan jälkeen lääkäri hyvästeli Suomen kesän uimapukusillaan.

Tässä me Junnun kanssa ihmetellään, mihin se kesä oikein meni. Pulahdin äsken uimaan, ehkä vikaa kertaa tänä kesänä. Huomenna olisi lähtö Irlantiin ja kun tulen takaisin, voi vesi olla jo aika kylmää. On kyllä ollut ihana kesä, mutta tässä hetkessä on silti aina jotain haikeaa.

Pippa Laukka kyllästyi viisikymppisten vaateodotuksiin - kuva!

Irlantiin lähtenyt Pippa ei malttanut olla avautumatta hillittömästä nälästään Instagramin tarinoissaan.

- Mä tulin tänne Irlantiin ja en tiedä, onko muilla kestävyysliikunnan harrastajilla sellaista, että tulee aivan hillitön nälkä pari päivää kisan jälkeen. Siis oli ihan pakko vetää tässä donitsi, kun alkoi niin huikomaan, Pippa kertoo kävellessään puoliksi syöty donitsi kädessä lentokentällä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Eilen mä söin varmaan kolme ihan semmoista kunnon isoa ateriaa ja siltikin oli vähän väliä nälkä, hän kertoo ja kirjoittaa videoklippinsä päälle "Syön kuin hevonen. Kohta lähtee laukalle".

Pippa Laukka sai huolestuneita viestejä ulkonäöstään - kertoo nyt leikkauksestaan kahden kuvan kanssa: "Oon enemmän kuin tyytyväinen"

Pippa ei kuitenkaan ole tilanteesta kovin huolissaan.

- Kai se on ihan normaalia. Munhan se pitäis tietää vissiin, hän hymyilee.