fbq
Kotimaa
04.07.2022 16:05
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Pippa Laukka
Pippa Laukka sai huolestuneita viestejä ulkonäöstään - kertoo nyt leikkauksestaan kahden kuvan kanssa: "Oon enemmän kuin tyytyväinen"
Kotimaa
04.07.2022 16:05
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Julkkislääkäri Pippa Laukka, 52, vastaa somessa avoimesti seuraajiensa kysymyksiin, jotka liittyvät hänen kaulassaan näkyvään arpeen.

Pippa Laukka on saanut Instagram-seuraajiltaan huolestuneita kysymyksiä kaulaansa liittyen. Pippa päättikin selventää tilannetta julkaisemalla kaulassaan olevasta leikkausarvesta kaksi kuvaa selostuksen kanssa.

Kiitos kysymästä, ei mitään vakavaa. Olette kyselleet, mitä mun kaulalle on tehty. Tarkkasilmäiset ovat huomanneet laastarin ja arven mun kaulalla. Kiitos huolenpidosta, oon tosiaan ihan kunnossa nyt. Elämäni kunnossa, väittäisin, Pippa kirjoittaa päivityksessään.

Lue myös: Mitä ihmettä?! Poliisipartio ilmestyi Pippa Laukan kotiovelle: "Heillä oli asiaa minulle"

Ihan pienestä naarmusta ei kuitenkaan ole kyse.

Vajaan kuukausi sitten multa leikattiin kaularangasta välilevytyrä, joka painoi hermojuurta. Oikeassa kädessä oli sormiin asti puutumista ja särkyä maaliskuusta asti.

Oli ihan taivaallinen fiilis, kun vaivat jäivät leikkauspöydälle ja oon enemmän kuin tyytyväinen, että pääsin tän kevään jatkuneesta särystä eroon. Taisin jo heräämössä houruilla mömmöissä, että ”Tää on ihan mahtavaa, ei tunnu enää missään”

Lue myös: Lääkäri Pippa Laukka avoimena sairaalamaailmasta: "Oon miettinyt koko urani ajan" - sai jäätävän palautevyöryn

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pippa Laukka (@pippalaukka)

Pippa on toipunut leikkauksesta hyvin, ja kivut ovat taakse jäänyttä elämää.

Symppaan kaikkia teitä kohtalontovereita, jotka potevat tälläkin hetkellä kivuista. Hermosärky on niin syvältä (surunaama) Oma toipuminen on sujunut tosi hyvin. Oon pystynyt tekemään kaikkea jo ihan normaalisti. Kiitos lääketiede.

Lue myös: Suosittu somelääkäri ilmoitti lopettavansa - Pippa Laukan kommentit poikivat riidan: "Kun kerran puhutaan suoraan..."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pippa Laukka (@pippalaukka)