fbq
Kotimaa
27.04.2021 10:04
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Vappu Pimiä
Pinna paloi! Suosikkijuontaja Vappu Pimiä tilittää raskaasta aamustaan: "Kaikki tietää, että kukaan ei saa äitiä niin pahasti raiteiltaan kuin veemäinen lapsi"
Kotimaa
27.04.2021 10:04
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Suosikkijuontaja Vappu Pimiä, 42, avautuu somessa lapsiarjen haasteista.

Vappu julkaisi eilen maanantaina (26.4.) vuorokauden säilyvissä Instagram-videotarinoissaan lukuisia videoita, joissa hän kertoi rankasta aamustaan.

- Hyvää maanantaita. Nyt pitää sanoa, että tämä ei ollut paras aamu mun elämässäni. Molemmat lapset olivat aivan järkyttäviä tänä aamuna. Harvoin tulee lasten kanssa itku, mutta tänään tuli. Koska kaikki äidit tietää, että kukaan ei saa äitiä niin pahasti raiteiltaan kuin veemäinen lapsi. Mä sanon nyt tän ääneen, joku saattaa vetää hernemaissipaprikat nokkaan, mutta siinähän vedätte, Vappu tilittää.

Lue myös: Tunnemyrsky yllätti! Suosikkijuontaja Vappu Pimiä saavutti tavoitteensa lähes puolen vuoden kuntoutuksen jälkeen - someseuraajatkin liikuttuivat tunteikkaasta videosta!

Suosikkijuontajan mukaan arki voi joskus olla raskasta, mutta hän kokee kasvattaneensa lapsensa hyvin. Vapun mielestä äitien pitää myös saada ilmaista tunteensa rankoissakin tilanteissa.

- Oli nimittäin niin tiukka aamu molempien lasten kanssa. Mutta mielestäni äitikin saa näyttää tunteensa lapsille. Ja sanoinkin lapsille, että äitille tuli tänä aamuna tosi paha mieli. Ja parasta on se, että he ymmärtävät tehneensä väärin, ja että olivat olleet inhottavia. He osaavat pyytää anteeksi, ja siinä koen, että olen äitinä tehnyt jotain oikein. Haluan sanoa sen, että äitien ei tarvitse ihan kaikkea sietää, ja me saadaan välillä huutaa ja purskahtaa itkuun ja sanoa, että meillä on paha mieli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vappu Pimiä (@vappendaali)

Seuraajat samaistuivat

Vappu muistuttaa, että omaa huonoa mieltä ei saa purkaa muihin.

- Vaikka lapsilla kuuluukin olla se uhmaikä, niin sanoin tytöilleni, että perheessä jokaisella on vastuu siitä, että omalta osalta tekee aamut mukaviksi. Että lähtee siihen uuteen päivään, vaikka itsellään on paha päivä, niin sen saa sanoa. Mutta sitä ei saa purkaa kaikkiin muihin. 

Lue myös: Viikon Kääk!-juorut: Vappu Pimiä kaasuttelee sähkönsinisellä urheiluautolla – kuvat!

Vappu sai seuraajiltaan runsaasti palautetta avautumisestaan. 

- Monella muullakin on veemäisiä lapsia. Selkeästi resenoi tämä meikäläisen maanantaiavautuminen. Tosissaan nämä kuuluu elämään, mutta halusin sanoa, että meidän pitäisi olla niin hirveän täydellisiä joka hetkessä. Ja äidin hermot pitäisi pitää eikä saisi koskaan näyttää tunteitaan. Minä sanon siihen, että "bullshit"! Saa ja pitää näyttää, Vappu totesi videotarinoissaan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vappu Pimiä (@vappendaali)

Tilaa Seiskan uutiskirje! »