fbq
Erna Husko

Piikitteleekö Erna Husko julmasti Sonja Aiellolle? Tuoreessa julkaisussa kissatappelun aineksia - "Sain, mitä sinä tarvitset"

Sporttiset blondit Erna Husko ja Sonja Aiello astelivat lauantaina punaiselle matolle Creator Awards -gaalassa. Suomen suurin sosiaalisen median juhla järjestettiin lauantaina (4.6.).

Erna Huskon somepäivitys käynnisti suhdehuhut - oliko fitnesskaunotar räppäri Williamin luona?

Sonjalle ei tällä kertaa herunut palkintoja vaikuttajagaalassa, mutta sen sijaan Ernalle napsahti pysti. Hänellä on ansaitusti vuoden trendaavin kanava.

Erna lisäsi Instagramin tarinat-osioon videon, jossa häntä haastatellaan voiton jälkeen. Samaan aikaan räppäri Williamin entinen heila Sonja Aiello haahuilee taka-alalla. Videon taustalla soi D-Block Europen biisi No Competition.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Räppäri Williamin ja Erna Huskon lemmenloman kohde paljastui - kuhertelevat käsikkäin luksusjahdin kannella

Englanninkielisessä kappaleessa lauletaan muun muassa: 

”Kilpailua ei ole, näen ainoastaan itseni. Ota pilleri ja buustaa itsetuntoasi. Sain, mitä sinä tarvitset.”

Onko tässä kolmiodraaman ainekset? Oliko video silkkaa kuittailua Ernalta Sonjalle?

Formuloista huumaantunut Erna Husko poseeraa takaluukku kohti kameraa

Sonja on räppäri Williamin entinen tyttöystävä. Erna on yhdistetty räppäriin viime aikoina useamman kerran sen jälkeen, kun Sonja ja William erosivat.

Ernan somekuvasta on tunnistettu Williamin asunnon vessasta löytyvä mosaiikkiseinä ja Ernan ökyauto on myös bongattu parkissa Williamin asuinalueella Helsingin Kalliossa. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Toukokuun lopussa huhut kiersivät, kuinka Erna ja William nähtiin Monacon luksusjahdilla toistensa seurassa. Parivaljakko ei kuitenkaan itse ilmoittanut tästä sosiaalisessa mediassa. 

Parivaljakko ei ole kommentoinut suhdehuhuja, mutta näinköhän Erna on napannut toisenkin voiton?