fbq
Kotimaa
28.05.2022 12:09
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Erna Husko ja William
Räppäri Williamin ja Erna Huskon lemmenloman kohde paljastui - kuhertelevat käsikkäin luksusjahdin kannella
Kotimaa
28.05.2022 12:09
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Suhdehuhujen keskellä kelluvat räppäri Williamin eli Ville Virtasen ja fitness-kaunotar Erna Huskon arveltiin lähteneen yhteiselle lemmenlomalle, sillä he päivittelivät someihinsa samanaikaisesti ulkomaanreissujulkaisuja.

Lue myös: Salainen lemmenloma? Räppäri William ja Erna Husko lähtivät ulkomaille

Eilen (27.5.) William lisäili Instagramin vuorokauden näkyviin tarinoihinsa videota Ranskan Rivieralta, kun Erna taas taltioi somemuistoja Finnairin business loungesta.

Eilen illalla ja tänään (28.5.) Erna on lisännyt videoita ja kuvia sinisestä vedestä, kallionjärkäleistä ja luksusjahdeista, sekä merkannut niiden ottopaikaksi Monacon. William on pitänyt somensa hiljaisena, mutta kaksikon kanssa juhliva porukka ei.

Monacossa vietetään F1:n GP:tä, ja formuloiden maailmanmestaruuskisoja on matkannut seuraamaan valtava määrä ihmisiä ympäri maailmaa. Luksusjahdit ovat formulafanien keskuudessa suosittuja, ja eräs Williamin ja Ernan kanssa saman paatin kannella juhlinut henkilö on kuvannut menoa omaan sosiaaliseen mediaansa.

Videolla henkilö kuvaa viereisen jahdin kannella näkyvää live-esitystä Clean Banditin Rather Be -kappaleesta. Hän kääntää kameraa, ja hänen edessään lähekkäin istuskelevat Erna ja William, jotka pitelevät toisiaan käsistä kiinni. William näyttää olevan keskustelun tuoksinnassa toisen vieruskaverinsa kanssa. Erna taas istuu kohti kameraa, mutta peittää silmänsä kädellään.

Samassa porukassa jahtijuhlan tuoksinnassa vilahtaa ainakin kiinteistömoguli Andrei Koivumäki.

Lue myös: Suhdehuhuille vahvistus?! Erna Huskon öky-Mersu parkissa Williamin kotikulmilla - katso kuva

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by william (@wilenchyy)

 Reilu kuukausi sitten Seiska uutisoi Willamin ja sometähti Sonja Aiellon myrskyisästä erosta. Sonja on sittemmin käsitellyt eroa esimerkiksi viettämällä kolme päivää terapiaretriitillä.

Lue myös: Räppäri Williamin ja Sonja Aiellon myrskyisä ero: fitnesskaunotar viihtyi jalkapalloilijan kanssa

Tilaa Seiskan uutiskirje! »