fbq
Petra Ollin Indrek-rakas omistaa lukuisia firmoja.

Petra Ollin miljoonabisnestä pyörittävän Indrek-rakkaan työntekijät kituuttavat minipalkalla – 295 euroa kuukaudessa!

Tähtipainija Petra Olli, 24, esitteli joulukuussa Linnan juhlissa virolaisen poikaystävänsä Indrek Vassusin, 39, ensimmäisen kerran julkisuudessa.

Seiska päätti ottaa selvää Petran miehen taustoista. Toisin kuin moni muu oman ikäluokkansa virolainen kamppailulajien harrastaja Indrek on pysytellyt hengissä ja kaidalla tiellä. Hän on myös menestynyt laillisissa bisneksissä, sillä hän omistaa peräti viisi rakennusalan firmaa. Hänellä on lisäksi huomattava määrä kiinteistöjä hallussaan.

Painija Petra Ollin mystisen virolaisrakkaan Indrek Vassusin taustat selvisivät: pyörittää huimaa miljoonabisnestä!

Indrekillä on riittänyt töitä rakennusinsinöörinä. Hän tarjoaa firmojensa kautta projektijohtajan palveluja, mutta hänen firmansa osallistuvat myös rakentamiseen. Viime vuonna hänen yrityksensä kääräisivät liikevaihtoa yli puolitoista miljoonaa euroa.

Maailmanmestari Petra Olli ja virolaisrakas Indrek juhlivat pilkkuun asti: erikoinen suunnistusoperaatio Helsingin yössä – paljonkertovat kuvat ja video!

Indrek ei työskentele vain Virossa vaan myös ainakin Suomessa ja Ruotsissa. Työntekijöitä hänellä on useita kymmeniä. Ainakaan kaikkien Indrekin alaisten palkat eivät päätä huimaa. Virolainen portaali Inforegister kiinnittää huomiota siihen, miten Vassusin omistaman Rootsi Profiil OÜ:n työntekijöiden palkat näyttävät olleen viime vuonna keskimäärin vain 295 euroa kuukaudessa.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!