fbq
Kotimaa
04.01.2022 06:40
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Pasi Murto
rita niemi-manninen
Perheenlisäystä odotettavissa? Rita Niemi-Manniseen iski vauvakuume
Kotimaa
04.01.2022 06:40
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Pasi Murto

Rita Niemi-Manninen, 42, kertoi vuodenvaihteessa Instagramissa, että häneen on iskenyt vauvakuume. Rita ja 2,5-vuotias tyttärensä Donna olivat käyneet tapaamassa Ritan ystävän kolmen kuukauden ikäistä vauvaa. Vauvatapaaminen sai Ritan ajattelemaan perheenlisäystä.

- Mä tajusin tossa hetkessä miten mahtava isosisko Donna olisi, miten huolehtivasti ja hellästi hän käsitteli pikkuista, Rita kirjoittaa.

- Tänään Donna sitten leikki ammeessa nalle-lelullaan sanoen, että ”se on vauva ja hän pitää sitä tällä tavalla sylissä”❤️🥰 Niisk. Ei mittää vauvakuumetta tuu ei….😅🙈, Rita kirjoittaa viitaten potevansa vaivakuumetta.

Lue myös: Aki Manninen ja Rita: Riita sovittu, avioeroaikeet haudattu - haukkui Ritaa “vanhan miehen Ladaksi”

Ritan ja puolisonsa Aki Mannisen tie vanhemmuuteen ei ollut helpoimmasta päästä. Pariskunta kärsi lapsettomuudesta. He yrittivät lasta 3,5 vuoden ajan.

Rita oli saanut lapsettomuusklinikalta hormonivalmisteen, jota hänen oli tarkoitus alkaa käyttää. Rita kuitenkin raskautui suureksi onnekseen "luomusti" juuri ennen kuin hän ehti aloittaa hormonivalmisteen käytön.

Temptation Island Suomi -ohjelman ensimmäiseltä kaudelta tutut Rita ja Aki ovat olleet naimisissa vuodesta 2015 lähtien.
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »