fbq
Teemu Selänne

Pelastaako Teemu Selänne talousvaikeuksissa rypevän pikkuseuran? Nyt puhuu Peliittojen nokkamies: Heinolalaiset haluavat Teemun!

Seiskan tietojen mukaan Suomen kaikkien aikojen lätkätähti Teemu Selänne, 52, on tehnyt ostotarjouksen jääkiekkoseura Heinolan Peliitoista. Talouskurimuksessa kärvistellyt seura on pelannut pitkään divarikiekkoa Mestiksessä.

Kiekkoeläkeläisen kiinnostus on lottovoitto seuralle, jonka tulevaisuus on ollut uhattuna. Verohallinto haki Peliittoja toissa viikolla konkurssiin maksamattomien mätkyjen vuoksi. Saatavia oli yli 33 000 euroa.

Teemu Selänne syrjäytettiin Jokereiden paluusuunnitelmasta – NHL-legenda iski nyt tarjouksen pöytään toisesta suomalaisseurasta

Satumaisella NHL-urallaan yli 70 miljoonaa euroa tienannut Teemu Selänne, 52, on tehnyt ostotarjouksen Mestis-seura Heinolan Peliitoista.
Satumaisella NHL-urallaan yli 70 miljoonaa euroa tienannut Teemu Selänne, 52, on tehnyt ostotarjouksen Mestis-seura Heinolan Peliitoista.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Heinolan Peliitat saattaa vaihtaa omistajaa hyvinkin nopealla aikataululla. Teemu Selänteen kiinnostus Peliittoja kohtaan on Heinolassa julkinen salaisuus.

– Sitähän kaikki toivovat. Kaikki Heinolassa haluavat, että Teemu ostaisi seuran. Se olisi iso piristysruiske, toisi uusia tuulia ja vakautta tähän touhuun, Peliittojen nokkamies Marko Nyman sanoo Seiskalle.

Hänen mukaansa konkurssiuhka ei horjuta Peliittojen tulevaisuudennäkymiä.

– Jonkin verran on veroja maksamatta. Toiminta jatkuu, kun ne saadaan hoidettua. Ei siinä mitään sen kummempaa.

Tilaa Seiska tästä!
 
Oletko jo tilaaja? Lue tuoreimman Seiskan digilehti lomakkeella.