fbq
Kotimaa
02.07.2021 22:46
Teksti: Henryk Björkström, Pori|Kuvat: Henryk Björkström
Paula Vesala
Paula Vesala lipsautti outouksia Porissa: ”Tää mun soitin, sen nimi on scifip*llu!”
Kotimaa
02.07.2021 22:46
Teksti: Henryk Björkström, Pori|Kuvat: Henryk Björkström

Laulaja Paula Vesala, 39, oli silminnähden riemuissaan hypätessään yleisön eteen Iskelmäfestivaaleilla Porissa. Ilosta pakahtunut laulaja oli juuri aloittamassa biisiään Ei pystyny hengittää, kun lavalla sattui hassu tilanne.

- Tää mun soitin, sen nimi on scifip*llu, Vesala heitti etsiessään rumpukapulaa, jolla olisi pamauttanut biisinsä käyntiin.

Yleisö hörähti yllättävälle nimelle ja kappale pääsi alkamaan.

Paula Vesala
Valkoiseen pitsiasuun sonnustautunut hittinikkari saapui sätelevänä lavalle. Valovoimainen esitys nostatti kesätunnelman korkeuksiin.

Kunto petti

Artisti kertoi yleisölle mielenkiintoisen tarinan ennen hittikappalettaan Me tanssitaan liian vähän.

- Tiedättekö, mitä eilen tapahtui? Eilen mulla oli koko kesän eka keikka, ja kun tämä kappale tuli, niin tanssin liian raivolla. Ja mullahan loppui kunto kesken sen vedon, Vesala paljasti.

Vesala heitti festariyleisölle haasteen.

- Ehdotan, että te jengi vedätte ne muuvit tänään munkin puolesta. Mä lupaan, että käyn lenkillä ensi viikolla monta kertaa, mutta lupaatteko te tanssia?! 

Paula Vesala
Vauhdikkaalta keikalta ei potkuja puuttunut, vaan Paula pisti kaikkensa peliin lavalla.

Jännitystä ilmassa

Vesala myönsi keikkansa alussa, että hän jännitti esiintymistään etukäteen.

- Herraisä mua jännittää! Täällä on ihanaa. Mun sydän tulee ulos, kun se hakkaa niin paljon! Kappaleen Uusia unelmia kohdalla artisti hädin tuskin pystyi hymyltään laulamaan viimeisiä sanoja, mutta yleisö auttoi häntä mieluusti loppuun saakka.